|
Lotte -> RE: Zimske bebe! (7.12.2012 7:40:51)
|
Trudnice moje, evo i mene! Jučer sam se vratila iz bolnice u kojoj sam završila zbog preuranjenih trudova 33+5! Bolovi su prestali nakon prepisanog Partusistena svaka 4 sata. Bila sam otvorena vrh prsta (zanemarivo), ali su mi usput otkrili anemiju, pa se zbog toga moj boravak u bolnici produžio. Krv mi se navodno ne može popraviti do kraja trudnoće, ali kao još uvijek nema potrebe za transfuzijom. Vjerojatno poslije poroda, jer ću tada i izgubiti krvi pa će onda to biti problem (tako mi je rekla doktorica sa transfuzijske) Inače beba je super! Na pregledu mi je doktorica rekla da veličina bebe odgovara 37. tjednu trudnoće[sm=zmeden.gif]. Mali miš svo željezo crpi iz mene pa je tako napredan[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]! Ali eto sada sam doma i baš sam sretna! Nešto brzinski sam preletila preko vaših postova, pa vidim da neke od vas već drže svoje bebice u naručju: Vesna, Majo, Jully čestitam vam na vašim bebicama. Mazite se i pazite! Jedva čekam da podijelite sa nama vaša iskustva sa poroda! Daze, čestitke na diplomi! Ostale koje nisam spomenula: puno pozdrava!
|
|
|
|