|
jess -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. (27.8.2012 22:09:07)
|
Papalina draga, nemoj ići po nalaze, miruj, nazovi telefonom i pitaj kakvi su ako si jako znatiželjna valjda će ti htjeti tako pročitati, ali nemoj se kretati. Ako će ti se i dalje pojavljivati taj smeđi iscjedak obavezno odi na hitnu jer bilo kakvo krvarenje smatra se prijetećim pobačajem, ne želim te plašiti ali ja bih na tvome mjestu otišla na hitnu. Možda se samo maternica čisti ili je neki mali hematom prisutan, al bolje da to ginić provjeri i ti ćeš biti mirnija. [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Zvijezd@ draga sve će biti u redu vidjet ćeš, samo smireno i sutra ćeš nam javiti da malo srce kuca ko veliko. I ni ti se nemoj puno kretati, samo najnužnijei sve će biti u redu. [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif] Lol@ draga odi kod privatnika nek te pregleda, čim prije !!! [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif] Drage moje uz vas sam i sve će biti u redu.....[sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]
|
|
|
|