|
sarah_zg -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. (28.8.2012 15:24:13)
|
IZVORNA PORUKA: PinkyFunkyBirdy Ja sam bila jučer kod ginićke. Stvarno je super - opuštena, sluša, lijepo sve pokušava objasniti ... odlična. [sm=smiley1.gif] Ispričala sam joj ukratko što i kakvo je stanje kod mene (i za biokemijsku) i zato jer se trudimo već godinu dana predložila mi je da krenem u postupak, tj. dala mi je uputnicu za vađenje spolnih hormona (jer su mi prethodni nalazi već 2g. stari), te sam naručena kod nje 13.09. za provjeru cervikalnih briseva i zatim bi trebala naći bolnicu i doktora za daljnji postupak. Nije me pregledavala tako da ne znam ništa novo u vezi ovulacije. Dal zna možda koja od vas koji bi to trebali biti brisevi i kud to trebam nositi? Imam neke pretpostavke, ali bi si htjela potvrditi. [sm=smiley1.gif] Ja sam radila cervikalne briseve u studenom prošle godine. Privatna ginićka me poslala zbog ascusa na papa testu i onda sam otišla kod soc. ginekologa po uputnicu i onda u zavod za javno zdravstvo - Mirogojska po epruvete. Oni mi rekli da idem u Rockefellerovo po epruvete jer oni to ne rade. Onda sam otišla u Rockefellerovu, dali su mi epruvete i ja trk privatnoj ginićki. Oprez! Neće svi privatnici tako izići u susret kao moja jer se to zapravo ne smije jer na uputnici piše ime soc. ginekologa. Ona onda nekim štapićima struže po jel khm khm i onda to stavi u epruvete i onda se epruvete vrate u Rockefellerovu. Ako imaš dopunsko, ne platiš ništa, a ako nemaš onda nekih 70-ak kuna. To su ti brisevi na ureaplazmu, mikroplazmu, kandidu i još neke stvari. Čeka se deset radnih dana, ali dobiješ br. pa možeš nazvat i ranije vidjeti jesu ti gotovi nalazi. Sam ih pokupiš na istom mjestu gdje si i ostavio.
|
|
|
|