|
MissMolly -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. (24.8.2012 13:54:13)
|
Pa, kupila sam 10 komada za čitavih 6$, pa kad ih već imam [sm=smiley36.gif] Pristupila sam ovome kao projektu, oboružala se LH trakicama i TT, samo strpljenjem nisam, šteta što se to ne može kupiti... Osjećam se super, niti sam umorna, niti me išta smeta, samo malo češće piškim. S prvim djetetom sam imala baš jake mučnine, ne sjećam se dal su počele u 7 ili 8 tjednu, pa sada sam u isčekivanju. Drugih simptoma samo kada pročitam da su to simptomi [sm=smiley36.gif] Kod ovog mog soc, kod prvog djeteta, sestra je vikala "vi i vaši testovi, pokažu da ste trudne i prije odnosa, odite i ne vraćajte se dok vam ne izostane više od 2 tjedna!!" - tek kad sam joj na stol stavila UTZ snimku od privatnika gdej se vidi sve što se vidi na 5.5 tjedana, e onda je priznala da sam trudna (i onda je bila baš OK dalje). Otići ću, na GO sam, pa neću ni zvati nego ću doći. Što se tih datuma tiče, to su ti važni za pregled, kada se mogu provjeriti da li je sve OK s plodom. Kako sam već prošla jednu trudnoću, ostali su mi neki pojmovi u glavi i bookmarksi u kompu [sm=smiley36.gif] npr. na stranici: http://www.babymed.com/tools-main ima raznih kalkulatora datuma za začeće i tokom trudoće
|
|
|
|