|
PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. (22.8.2012 9:19:09)
|
Dobro jutro drage moje! [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Draga moja Winkice, znam kako ti je. I mene Zagreb deprimira. Stalno strka, žurba, nervoza, ništa se ne stiže, stalno stoji u redovima,... ma jednostavno katastrofa. Već sam toliko puta pričala sa mm kako bi bilo lijepo dobiti na lotu i pobjeći negdje u prirodu. [sm=smiley1.gif] Samo treba najprije dobiti na lotu. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Draga, pričaj mi o čekanju! Ja ne samo da čekam vješticu ... ja moram čekati ovulaciju i po par mjeseci. [sm=smiley6.gif] Bez brige, proći će ta 3 dana brzo i ne, neće doći [sm=hudicek1.gif] već će biti [sm=modricrtici.gif]! Držim fige za to! [sm=smiley2.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Lol@, draga, ako je sad test negativan onda je sasvim moguće da ti je kasno došlo do ugnježđenja. Najbolje da pričekaš još par dana (3-5) i ponoviš test. Nemoj brinuti ... briga će samo naštetiti bebici ako je u buši. Evo, da te umirim, moja jedna frendica je imala negativan test na dan poslije očekivane [sm=hudicek1.gif] i tek kad je ponovila za 2 dana test pojavila se blijede druga crtica. Samo smireno i bit će sve ok. [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Draga moja Jess, jako mi je žao što ti je [sm=hudicek1.gif] došla. [sm=smiley13.gif] Draga, daj mi reci dal si pokušavaš na neki način odrediti ovulaciju? Mislim da je puno bitnije da utvrdiš kad i dal ovuliraš, a menga će prije ili kasnije ostaviti te na miru na nekih 9 mjeseci. Ne želim niti čuti tako nešto da nećete nikad uspjeti! Nemoj da ti moram tamo doći i dati ti po prstima! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Volite se, trudite se i samo je pitanje kad će mali bembolino biti na putu. [sm=smiley1.gif] I ja tebi šaljem puno pusa! [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Papalina, draga trudničice. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Ne znam kako ti pomoći oko spavanja. [sm=smiley13.gif] Ja sam isto spavala užasno loše onih tjedan dana. Baš sam se loše osjećala ... iscrpljena od temperature i neispavana. [sm=smiley13.gif] Nadam se da će ti netko moći pomoći nekim savjetom. [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|