|
BAMBII -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. (12.8.2012 18:27:16)
|
IZVORNA PORUKA: angel@ Draga PINKY žao mi je što je tako ispalo...[sm=smiley13.gif] [sm=smiley13.gif] ali sad bar znaš jednu stvar da ipak možete dobiti bebicu na prirodan način,tako da draga nema predaje... Draga BAMBII slažem se sa PČELICOM ovo i nije baš najbolji način ako već želiš ostati trudna ...bolje da imate odnose bez zaštite svako drugi dan u vrijeme plodnih dana i ovulacije veće su ti šanse da ostaneš trudna... želim ti sreću i da uskoro postaneš lijepa i okrugla [sm=nosecka.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] draga angel...nećemo se sAD ovdje kao praviti budala,.-, niti vrijeđati,,sad kao ja ispadam glupa,,izvini molim te,,,,ja sam sAMO pitala jel postoji li šansa jer nemam iskustva stim a čitala sam o tome svašta i kako su žene znale zatrudniti to desi se,, ništa više -.,a naravno da je logično svršiti unutra,,,ako se želi beba itd,.-,ali meni zaista nije do nekog prepucavanja ili nešto slično.-, SAMO SAM PONAVLJAM PITALA JELI POSTOJI ŠANSA,,,JER TREBAM DOBITI 15.8.A NEMAM NIKAKVE PMS,,SAMO ME MALO BOLE GRUDI A IMAM UŽASNE GRČEVE U STOMAKU,,,,a imali smo nezaštićen odnos 3 dana i bez tuširanja posle svršavanje itddd pa e zanima jeli može..eto to je sve,.-a it kao paetna da mi kažeš.,-..-, kako se treba raditi,.-,-:(.......
|
|
|
|