|
Kontesa Nera -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. (9.8.2012 21:38:40)
|
angel@, ne znam šta bi ti rekla, ja se osjećam točno kao i ti, do vještice ima još 2-3 dana i stalno sam zbunjena, te ima grčeva te nema, te bole sise te ne bole, te malo ima iscjetka malo nema, te malo živčana te nisam, te malo muka te malo nije..[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Jučer sam cmoljila po filmovima a navečer popizdila na dragog bez razloga, došlo mi je da nekog ubijem koliko sam bila živčana, danas sam "normalna"[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Stvar je u tome da koliko god pokušamo biti smirene i ignorirati sve dok [sm=hudicek1.gif] dođe ili ne dođe, jednostavno ne možemo i primjećujemo neke stvari koje možda ne bi da nam čula nisu toliko izoštrena kad se bliži [sm=hudicek1.gif]![sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Samo se opusti, izdrži još malo (i ja ću probati, ali ne garantiram, hahaha) i sve ćemo znati za par dana[sm=smiley1.gif]. Stvar je u tome da su slični simptomi i za M i za T i možemo se samo živcirati dok ne saznamo u čemu je stvar, ništa nije nemoguće, možda su i ovi naši simptomi za [sm=nosecka.gif], nadam se![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Stay cool![sm=smiley2.gif]
|
|
|
|