|
Kontesa Nera -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2012. (8.8.2012 13:11:23)
|
Pozdrav cure! Dada2101, žao mi je što je [sm=hudicek1.gif] došla, nemoj biti tužna, ubrzo ćeš opet u akciju i bit će više sreće, ovo ljeto mora donijeti puuuno trudnica! Lijepo je krenulo, nadam se da će se tako i nastaviti! Držim ti fige za sljedeći put![sm=bravo.gif] Tascha, gdje si nam? Pinky, šta je s tvojim godišnjim, ti si nam stalno aktivna! [sm=smiley1.gif] Ja se kao pravim da me ništa ne zanima, a stalno razmišljam o svemu, jesmo li to dobro odradili nakon one pozitvne trakice, jesam li dovoljno dubila na glavi i jel moguće da ovaj put ipak nešto bude? Blesava sam[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Nemam pojma šta se događa, grudi su malo bolne, grčeve nemam, nešto malo bijelog iscjetka, ali tek jučer i danas (inače sam imala obilniji iscjedak i dosta čest ali otkako pijem marulju i vrkutu iscjedak se smanjio što ja mislim da je dobro jer je onog pravog prozirnog rastezljivog iscjetka bilo više nego do sada, pa pretpostavljam da čajeki rade nešto dobro[sm=smiley36.gif]). Imam još vremena za neke veće simptome, inače sam imala grčeve dva dana prije M, tako da se za sada ništa posebno ne događa.. Bar mislim[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Nadam se da je to samo zatišje pred buru i da ću se pozitvno iznenaditi[sm=smiley14.gif]
|
|
|
|