|
Kontesa Nera -> RE: Odbrojavanje travanj 2012. (3.4.2012 22:37:58)
|
Pozdrav cure! Bumbi, žao mi je što je došla, ali kako sama kažeš, bez opterećenja i opet u akciju! [sm=smiley1.gif] Pinky, hvala na novoj informaciji, nisam to znala, nadam se da će dobro doći![sm=bravo.gif] Papalina, žao mi je što ti je na poslu teško, ali nažalost tako je svugdje, samo se trebaš ispravno postaviti, ne dati im da te povrijede, svoj posao odraditi pošteno i profesionalno tako da nemaju materijala na tu temu, a sve ostalo će s vremenom doći na svoje. Nemoj se previše živcirati, sjeti se zašto radiš, a vjerujem da ćeš se i uspjeti sprijateljiti, nisu valjda svi zločesti?[sm=smiley2.gif] Riza, kakvo je stanje? Što kaže ginić? Vjerujem da nije ništa strašno, ali najbolje bi bilo da je implantacijsko [sm=bravo.gif] Winkice, potpisujem sve što si rekla [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Lol@, nadam se da će ovi antibiotici upaliti pa da što prije kreneš u akciju na bebicu![sm=smiley1.gif] Što se mene tiče, iscjedak polako prolazi, canesten radi svoje[sm=smiley36.gif] Samo ne znam zašto su mi sise tako osjetljive i bolne a bome i malo veće (što nije loše[sm=smiley36.gif]), O je prošla, a M bi trebala dobiti tek za 10 dana, a obično dobijem simptome dan dva prije.. Sve nešto naopako[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|