RE: Odbrojavanje travanj 2012. (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Nadamo se zajedno

Poruka

PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje travanj 2012. (2.4.2012 11:13:13)

Nema problema. [sm=smiley1.gif]

Trudilice:
[image]http://www.beta.hr/forum/images/smiles/babydustfairy.gif[/image] sarah_zg - 05.04.
[image]http://www.beta.hr/forum/images/smiles/babydustfairy.gif[/image] BUMBI - 06.04.  [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image] došla
[image]http://www.beta.hr/forum/images/smiles/babydustfairy.gif[/image] bombončić02 - 07.04.
[image]http://www.beta.hr/forum/images/smiles/babydustfairy.gif[/image] daze - 11.04.
[image]http://www.beta.hr/forum/images/smiles/babydustfairy.gif[/image] dinchi - 12.04.
[image]http://www.beta.hr/forum/images/smiles/babydustfairy.gif[/image] zvončica1 - 12.04.
[image]http://www.beta.hr/forum/images/smiles/babydustfairy.gif[/image] Kontesa Nera - 13.04.
[image]http://www.beta.hr/forum/images/smiles/babydustfairy.gif[/image] winkica - 14.04.
[image]http://www.beta.hr/forum/images/smiles/babydustfairy.gif[/image] madeline - 15.04.

[image]http://www.beta.hr/forum/images/smiles/babydustfairy.gif[/image] Anni_ - 22.04.
[image]http://www.beta.hr/forum/images/smiles/babydustfairy.gif[/image] bebica77 - 23.04.
[image]http://www.beta.hr/forum/images/smiles/babydustfairy.gif[/image] tasha - 29.04.

zvončica1 -> RE: Odbrojavanje travanj 2012. (2.4.2012 12:03:57)

Hvala ti Pinky, bar ću se par dana manje nadati:))) taman za 10 dana, za sad imam gusti bijeli iscjedak što je u biti normalno ali vidjet ćemo to normalno, prerano je za bilo kakve naznake, ne želim se opterećivati.

PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje travanj 2012. (2.4.2012 15:53:02)

Kako bi pripomogla da dobimo čim više lijepih i okruglih trudnica prenosim vam informaciju koju sad danas saznala: puno je bolje da se keks desi dan prije ovulacije nego na sam dan ovulacije jer plivači u jajovodu trebaju proći kapacitaciju (osposobljavanje spermija za oplodnju) koje traje od 5 do čak 15 sati. Što znači da na dan ovulacije jajna stanica može propasti dok se 'gospoda' uređuju za oplodnju. [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Tim procesom se plivači ljušte i skidaju gornji sloj (stvarno, ti muški bi se samo skidali [sm=smiley36.gif]) kako bi mogli lakše prodrijeti u jajnu stanicu. Ne mogu vjerovati da to do sad nisam znala. [sm=zmeden.gif] Nadam se da će vam pomoći!

PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje travanj 2012. (2.4.2012 15:55:36)

Evo, našla i link sa RR, gdje se to spominje, ali nije navedeno koliko to traje: http://www.ringeraja.hr/forum/m_338677/mpage_1/key_/tm.htm#338677

Definicija: KAPACITACIJA
Kapacitacija je pojam vezan uz oplodnju. Spermatozoidi prolaze iz rodnice kroz sluz koju luči vrat materice. U toj sluzi oni se kapacitiraju, odnosno prilagođavaju tijelu žene kroz 4- 6 sati. Za to vrijeme oni gube neke stvari sa svoje površine koje bi spriječile oplodnju. Samo oni spermatozoidi koji prođu taj proces su spremni za oplodnju.

Anni_ -> RE: Odbrojavanje travanj 2012. (2.4.2012 17:06:20)

O hvala Pinky! Vrlo edukativno! To nisam znala, možda pomogne!!! Sad si vrtim film i mislim koliko smo puta gađali baš ovulaciju. Možda je zbog toga bilo prekasno i nije uspjelo!

Papalina -> RE: Odbrojavanje travanj 2012. (2.4.2012 17:06:43)

vani lijepo vrijeme i sve...a ja u banani totalnoj... ...ekipa na poslu je odvratna svi dvolični, cinkarosi...uzasno mi je sta moram bit s takvim ljudima... onaj entuzijazam o tome kako radim i sve super je potpuno nestao... sad se i pazimo tokom seksa... pa mi ni to više nije ni gušt... proklinjem dan kad sam dala molbu [sm=smiley19.gif]
i najsretnija bi bila kad mi nebi produžili ugovor...al eto još se moram strpit 2-3 mj pa kad položim onda neka bude šta bude....al grozno mi je...na poslu je koma...bas sam nezadovoljna...sta mi je to trebaloo... [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
najradije bi se bacila s nekog mosta... [sm=zaspan.gif][sm=zaspan.gif][sm=zaspan.gif][sm=zaspan.gif][sm=zaspan.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]
sretno trudilicama...

unna -> RE: Odbrojavanje travanj 2012. (2.4.2012 17:15:52)

Papalina draga bas mi je zao. Znam kako si se veselila kad si dobila posao. Vjerujem da ti je grozno raditi u takvom okruzenju i odnosima. I frendica mi je neki dan dala otkaz jer su cure s kojima je radila bile odvratne,samo su ogovarale i nesto spletkarile. Ja ne znam sta je to s ljudima,zasto su tako zlocesti,uzas. Tako valjda lijece svoje neke probleme i nedostatak samopouzdanja. Nedaj se!

bebica77 -> RE: Odbrojavanje travanj 2012. (2.4.2012 21:30:17)

Vecer.. Ima li nam kaj novih trudnica?
Mi idemo 10.4 na spermiogram, naruceni za tad;););).. Konacno dragi pristao jeejjjj

BUMBI -> RE: Odbrojavanje travanj 2012. (2.4.2012 21:31:19)

Super,brzo će to[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

zvončica1 -> RE: Odbrojavanje travanj 2012. (2.4.2012 23:18:14)

Papalina draga nemoj se previše živcirat tako si samo odmažeš, neka ogovaraju i ja sam imala takvih na poslu,radila sam sa 20 žena, po 10 u smjeni, možeš si zamislit šta je to, al prestala sam se nervirat jer one to i žele, a ti ih samo pogledaj i misli u sebi da su ti to nedojebane babe kojima fali k... u životu pa se istresaju na tebe ili na nekog drugog. Možda sam sad malo bila degutantna ali meni je tako bilo lakše vjeruj mi, nasmij im se u facu, odradi svoje što imaš i mužiću lijepo vesela odeš doma, tada će te ostavit na miru, kada ih budeš ignorirala. Očito si im konkurencija pa su ljubomorne na tebe, ne daj se draga, tvoje zdravlje i živci su najbitniji, a to ti treba za maloga [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/duda.gif[/image]. Kako bi rekla jedna moja draga prijateljica " na lice kes i nerviranja, bez"! pusa

Riza -> RE: Odbrojavanje travanj 2012. (3.4.2012 9:24:16)

Cureeee..... ja sam na rubu živaca. Naime, od nedjelje me prati neki smečkasti iscjedak...koji je bio popraćen zatezanjem jajnika pa sam to povezala sa mogućom ovulacijom. Ali danas ujutro kod brisanja vidim fino krvavi sluzavi papir...stavila sam si uložak i sad više nema ničega. možda kap. Kaj da si ja sad mislim..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]... kaj bi to trebalo biti... više sam luda od svih ovih gluposti. Idem naravno giniću ali evo da se malo pojadam ovdje a možda mi netko i može nešto reći više o mom problemu....
[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

anamarijapupek -> RE: Odbrojavanje travanj 2012. (3.4.2012 9:39:09)

Papalina vjeruj mi, ali mi stvarno vjeruj, da toga ima svugdje. Bitno je da biraš društvo odnosno osobe kojima se možeš povjeriti, a za to treba jako puno vremena. Ja sam prije 5 god počela raditi u firmi gdje i dan danas radim. Od tada do danas sam se i sama promijenila. A ljudi ima svakakvih, najgore što svi za sebe misle da su najbolji. Ja sam ovih dana isto doživjela razočaranje jer sam o svojoj bebici razgovarala sa par cura sa kojima sam mislila da neće nikome reći. Na kraju se ispostavilo da pola firme već zna...a ja ni na pregled nisam otišla [sm=smiley13.gif] Ali stavi si u svoju glavicu da ti ljudi nisu sretni, da najvjerojatnije ne znaju što je to prijateljstvo i povjerenje. I to je to. Vjeruj mi, nakon nekog vremena, kada prođe ovaj prvotni šok će ti sve to biti smiješno. Ja sam sa posla znala plakati zbog drugih. Sada ako plačem, plačem zbog sebe i svoje obitelji, zbog stvari koje se nama događaju. Kako bi se reklo - oni su nebitni [sm=jezicek.gif] Zaradi tu plaću koju dobivaš i idi doma uzdignute glave, oni ti nisu prijatelji i ne trebaju biti [sm=bravo.gif]

PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje travanj 2012. (3.4.2012 9:48:03)

Papalina, evo cure su ti sve lijepo rekle. Pokušaj se distancirati od njih i razmišljaj o svojim voljenima, a njih ko šljivi. Nisu vrijedne da o njima uopće razmišljaš, a kamoli da se zbog njih živciraš. [sm=smiley31.gif]

Lol@ -> RE: Odbrojavanje travanj 2012. (3.4.2012 10:04:42)

Jutro curke,kak ste danas?

Riza jel moguce da je implantacijsko?[sm=smiley22.gif] Javi obavezno sta ti ginic rekao...nadam se da ces nam lijepe vijesti donijeti[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Paplinavjeruj mi na poslu tesko da ces steci prijatelje,a onima koji to nisu nemoj se ne zamarati jer kad vide da te mogu uzrujati namjerno ce to ciniti,iako mi nije posve jasno zasto to ljudi vole i u cemu je svrha svjesno povredjivanje drugih..al eto cinjenica je da je toga sve vise u kolektivima...i cim si imalo svoj a da ne govorim osjjetljiv zlocesti to nanjuse i koriste...tak da udri brigu na veselje ,strogo poslovno i bas te briga.[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Pinky kako kod tebe? [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje travanj 2012. (3.4.2012 10:10:49)

Čekam ... i čekam ... i nadam se da će uskoro. [sm=zmeden.gif]

Draga, daj mi reci što si ti riješila sa svojom situacijom? Dal si otkrila zašto te temperatura zeza?

Lol@ -> RE: Odbrojavanje travanj 2012. (3.4.2012 11:24:20)

Ma bit ce uskoro...vibram za tebe[sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]

A ja ko ja [sm=jezicek.gif] sad mi je vise i smijesno...uzimam trecu vrstu antibiotika(koji cini se djeluju) pa cemo vidjeti,ali ovako mi je bilo i iza proslih...popila i onda tjedan iza ponovo temperatura...al eto nadam se da ce sad ipak djelovati...pa da mogu opet u trudilice[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

BUMBI -> RE: Odbrojavanje travanj 2012. (3.4.2012 13:13:39)

Evo moja [sm=hudicek1.gif] stigla,malo uranila..nisam imala nekih pretjeranih simptoma,malo me cice jedan nešta bolile,a inače me bole po tjedan dana i to užasno.Nisam se previše ni nadala jer mi je prošli mjesec bio dosta stresan...
Neznam za koji dan slijedeći mjesec da se nadam,aloi nema veze,mi ćemo opet biti aktivni[sm=smiley36.gif]

bomboncic02 -> RE: Odbrojavanje travanj 2012. (3.4.2012 13:17:30)

Žao mi je Bumbi...

PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje travanj 2012. (3.4.2012 13:24:53)

Bumbi, žao mi je. [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

winkica -> RE: Odbrojavanje travanj 2012. (3.4.2012 13:42:45)

BUMBI- ti si jaka žena...evo vidi mene...ja sam se zadnji puta tako zavarala da sam trudna da me to toliko pogodilo da sam jednostavno odustala od brojanja i praćenja plodnih dana...i keksali smo se i više i sa užitkom nego prije kad smo tempirali vrijeme i nije bilo toliko užitka..evo sad ovaj mjesec je i meni i mužu donio puno novih otkrića...i pogodili smo sasvim slučajno plodne dane...jer sam shvatila da sam u tim danima najviše raspoložena za keks..jednostavno me hvata želja..i prvi put nakon toliko pokušavanja i tempiranja vremena ja sam uživala najviše u keksu i bilo je puno bolje nego kad mi je u glavi vrijeme kad moram...ovaj mjesec je bio aktivan za mene i dragoga a eto pustili smo si mira i prepustili se keksu iz užitka a ne iz koristi...

i ovaj mjesec moj mileni ide na spermiogram i to 13.4..sam je odlučio da želi vidjeti kako bi bio miran dali sve štima...ovaj mjesec mi je drage moje bio prekrasan...od kad sam prestala razmišljati o bebici puno mi je lijepše živjeti...mislim naravno da ju želim ali ne želim si raditi presing jer sam shvatila da i bez presinga pogađamo plodne dane jer nam prirodno dođe želja za keksom i sve je opuštenije i prirodnije...i sad sam napokon sretna i zadovoljna..tražim posao i lagano kućanski poslovi, šetnje i uživanje...kad bih barem na sve vas mogla prenijeti opuštenost tako da i vi uživate bez da se stalno događa razočaranje kad dođe vještica...htjela bih vas oraspoložiti tako da i vi sve polako i opušteno možete lagano i bez preswinga raditi na mrvici..

tek ovaj mjesec sam shvatila što sam sama sebi radila i kako sam si čupala živce kad mi je vještica stigla i kako sam sve oko sebe stavljala u stanje transa sa svojim lošim raspoloženjem kad mi je stigla vještica i kako mi je muž također patio jer sam stalno bila živčana kad se bližio datum....

ja sam uspjela prijeći tu barijeru i zid koji sam stvorila i tek sad vidim da se može uživati u svemu kad je čovjek čiste glave..napokon živim....:)

sve vas i dalje čitam svaki dan no ne javljam se jer štedimo novčiće jer mi mužić mora biti vjenčani kum 6.5 a ja ne radim tako da malo štedimo na svemu gdje se da uštediti...na struji i vodi i internetu...

Puno vas sve ljubim.......ccccccccccmmmmmmmmmmooooooooooookkkkkkkkkkk.....i želim PUNO NOVIH TRUDNICA....vibrice šaljem....pusaaaaaa

BUMBI -> RE: Odbrojavanje travanj 2012. (3.4.2012 13:46:04)

Winkice hvala ti..baš si lijepo ovo sve napisala.....[sm=bravo.gif]
Nisam ja nešta previše opterećna s time,barem mislim,nisam se sad ni previše razočarala...doći će bebice kad bude pravo vrijeme,a dotada akcija i uživanje[sm=smiley1.gif]

winkica -> RE: Odbrojavanje travanj 2012. (3.4.2012 14:01:20)

pošto vas sve jako volim....bude mi žao kad vam dođe vještica....zato želim da skranete misli sa toga i uživate u akciji sa svojim dragim muževima....zato keksanje i mozak na pašu.....hehehehehe

ja znam da će sve trudilice imati bebice jer jenostavno tako mora biti i gotovo...pusaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje travanj 2012. (3.4.2012 14:10:25)

Winkice i mi tebe volimo i šaljemo ti puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuno pusa!
[sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

Kontesa Nera -> RE: Odbrojavanje travanj 2012. (3.4.2012 22:37:58)

Pozdrav cure!

Bumbi, žao mi je što je došla, ali kako sama kažeš, bez opterećenja i opet u akciju! [sm=smiley1.gif]

Pinky, hvala na novoj informaciji, nisam to znala, nadam se da će dobro doći![sm=bravo.gif]

Papalina, žao mi je što ti je na poslu teško, ali nažalost tako je svugdje, samo se trebaš ispravno postaviti, ne dati im da te povrijede, svoj posao odraditi pošteno i profesionalno tako da nemaju materijala na tu temu, a sve ostalo će s vremenom doći na svoje. Nemoj se previše živcirati, sjeti se zašto radiš, a vjerujem da ćeš se i uspjeti sprijateljiti, nisu valjda svi zločesti?[sm=smiley2.gif]

Riza, kakvo je stanje? Što kaže ginić? Vjerujem da nije ništa strašno, ali najbolje bi bilo da je implantacijsko [sm=bravo.gif]

Winkice, potpisujem sve što si rekla [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Lol@, nadam se da će ovi antibiotici upaliti pa da što prije kreneš u akciju na bebicu![sm=smiley1.gif]

Što se mene tiče, iscjedak polako prolazi, canesten radi svoje[sm=smiley36.gif] Samo ne znam zašto su mi sise tako osjetljive i bolne a bome i malo veće (što nije loše[sm=smiley36.gif]), O je prošla, a M bi trebala dobiti tek za 10 dana, a obično dobijem simptome dan dva prije.. Sve nešto naopako[sm=smiley36.gif]

Riza -> RE: Odbrojavanje travanj 2012. (4.4.2012 9:37:36)

Curke, jutro!
Pinky..mislim da mene možeš maknuti sa popisa za Travanj jer jučer kod giničke sam saznala da sam najvjerojatnije dobila zakašnjelu mengu. Jer je ona prošla bila full oskudna onda je ovo kao ostatak se slio...[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]....
U svakom slučaju...dobila sam Duphaston tablete za reguliranje ciklusa ali kao i pomaže pri začeću itd pa mene sada zanima jel to stvarno točno?? Mogu li zatrudniti uz taj lijek ili će mi samo još više sve skupa zbrčkati??![sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]...Ako bi koja znala bila bih zahvalna na odgovoru[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]... I daj Bože ovaj mjesec puno plusića[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>