|
Kontesa Nera -> RE: Odbrojavanje travanj 2012. (1.4.2012 17:32:02)
|
Ćao, curke! Evo moji plodni dani završavaju, O je trebala biti 30., a taj dan sam umjesto prozirnog i rastezljivog iscjetka (kao i do sada) dobila bijeli gusti uz svrbež i iritaciju. Vjerojatno sam pokupila neku infekciju, upalu, što god, nemam pojma, pa sad nisam sigurna jel O bila ili nije [sm=zmeden.gif] Mi smo kao i do sada sve pokrili, ali ovo mi je malo čudno, jer nisam dugo imala problema sa takvim iscjetkom. Ovaj put su mi izostali i uobičajeni simptomi ovulacije, probadanje u jajnicima, osjetljive i natečene grudi, jedino me nešto probadalo sa strane kao ispod rebra, i to malo jače. Evo tek sad imam jako osjetljive bradavice, ali to je sve. Nemam pojma šta se događa[sm=zmeden.gif] Ako netko ima ideju, neka se slobodno javi [sm=smiley1.gif] Šaljem puse i vibrice![sm=ribica.gif][sm=ribica.gif][sm=ribica.gif][sm=ribica.gif][sm=ribica.gif][sm=metulj.gif][sm=metulj.gif][sm=metulj.gif][sm=metulj.gif][sm=metulj.gif][sm=metulj.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=kuza.gif][sm=kuza.gif][sm=kuza.gif][sm=kuza.gif][sm=kuza.gif][sm=kuza.gif]
|
|
|
|