marči -> RE: Termin svibanj 2012. koliko nas imaaa!!! (5.5.2012 19:16:08)
|
Dacana kod mene je sve relativno...stalno ih pitam kakve su šanse...a odgovor u zadnjih 3 mj, isti..50-50..pa smo čekali da se okrene..ali ništa.,..ako tlak bude ok, ctg tj. bebač u kondiciji i trudovi uredni ide na guzu van carski je kod nas opcija da postoji rizik za mamu ili bebu inače ne rade ga tek tako... leelee sada su ti kontrole češće nego ranije tako da nema straha, vidjeli bi na uzv da ti fali plodne vode, a da ti otječe malo pomalo to bi primjetila na gaćicama...ako nosiš uložak dnevni i ne prolazi ti ništa kroz njega nema straha, još pogotovo što si rekla da imaš iscjedak cijelu trudnoću i to rijedak..ja sam na mirovanju od početka, kada su rekli da smijem malo se kretati negdje oko 7mj počeo mi je jak iscjedak(upala rodnice 2x) i pogotovo kada sam se kretala i to u tom obimu da mi je smočilo gaćice i hlače preko uloška pa sam sumnjala da mi curi plodna voda ali nije naravno...na kraju eto je imam i viška[sm=smiley36.gif] rekla bih ti da se kontroliraš sa kašljanjem i kada se naprežeš da vidiš da li pušta jer tako i oni gledaju u bolnici na tamnom rublju ali to sada na kraju nema smisla jer ja sam danas par puta kihnula i malo se upiškim svaki put, veliki pritisak nam je na mjehur sada na kraju i sve popušta pa je možda i to...a ne skužiš jer ovi dnevni ulošci su mirišljavi, a to je svega par kapi pa opet....vidim da imaš kontrolu u ponedjeljak pa pitaj malo svog ginekologa. A što se tiče šećera i tvojih kila....koji je njoj/ njemu vrag???? pa mi smo sve dobile preko 20 skoro( čast izuzecima) i još sam molila da mi kontroliraju opet jer sumnjam u rezultate ogtt-a a kažu da nema smisla jer sam ionako na kraju trudnoće...pa ti znaj??? ne slušaj molim te, gluposti o kilama meni viče svaki put i urlaju kako sam dobila kile, jer imam i tlak visok od toga a i šećer vjerovatno...a ja pazim što i koliko jedem cijelu trudnoću...a i sama sestra od gin. kaže da je dobila 30kg u trudnoći a na mene viče??? ma to je sve licemjerno...nekim ženam apukne vodenjak i bude bujica a nekima curi pomalo...ali malo koja to ne primjeti...dakle što su meni rekli je to ako curi plodna voda kroz par dana se javi neka infekcija i dobiješ visoku temperaturu itd...tako da ni to ne prođe nezapaženo..bitno je da osjetiš bebicu i brojiš pokrete, opustiš se i kao sve mi čekaš dan "d"...eto toliko od mene za sada cure, nadam se da vi bolje izdržavate ovo iščekivanje ja ludim, jedan tren bih išla roditi a drugi najrađe ne bih uopće od straha,...sve se nadam da će se to promjeniti ali strah je sveprisutan...moram priznati da mi je dosadno za krepat i žgaravica mi ne da živjeti zaista već 2 dana, sinoć su me prali grčevi u elucu, vrtilo mi se i bilo mi je muka, pa žgaravica, umorna sam a ne mogu leći jer čim legnem opet žgaravica...ne pomaže gastal, ni rennie...ni bademi...ništa!!!!
|
|
|
|