|
Melixina -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (6.5.2012 12:14:28)
|
drage moje mame , ili one koje ce to tek postati.. javljam se tek sad jer nikako da ulovim od svrce malenoga vremena da upalim laptop.. non stop je na ciki (cici) ;)) neda mami disati ;) dosao je na svijet 03.04. i bome je bilo dugotrajno... bilo je inducirano i bolje da ne pisem kako je sve bilo.. i ps. ako mozete molite ih da vam ne daju drip, jer prirodni trudovi su macji kasalj naspram uzasnog dripa.. napominjem da sam ja rodilja iz Rijeke pa samim time moram pohvaliti dr. Marića mlađega.. ajmeeee kako je taj doktooor diiivaaaaannnn!!!!! za razliku od dr. Klarića (grub za poludit)... naime pregledavao me i jedan i drugi u rađaoni.. dok me dr.Klarić pregledavao skakala sam po krevetu, kao da me netko rezao dolje, dok je dr. Marić bio meeelem na ranuu.. jos me kasnije i sivao i bilo je totalno bezbolno( toga sam se najvise plasila, zloglasne epiziotomije), na kraju sam osjetila 3 puta da me režu dolje jer više nije bilo za izdržati pa sam rodila bez pravog truda... savjet(za one koje nisu jos rodile) --> cekajte pravi trud jer ovako osjetite sve.. ali sve se da izdrzati.. sretno svima i cestitke svima od srca koje su taj put vec prevalile ;) ps. Marči ako si jos tu, bila je pored mene u boksu jedna rodilja koja je rodila bebija na zadak.. po njenom pricanju, savjetujem da probas u zagrebu jer ovdje u Rijeci ganjaju statistike tako da ce otom potom ici do kraja prirodnim putem.. meni nisu dali ni vodu ni epiduralnu, nista, samo zlogalsni drip mada sam ih trazila prirodno da idem svojim tokom.. i naravno o 5.katu da ne govorim.. ODVRATNE SU SESTRE TAMO!!! nista ne rade.. dijete mi bilo gladno (prvorotka sam , od kud bih ja trebala znati kako se pravilno doji??), plakalo, upisano, ukakano.. one dodju nakon 2 sata sto ih pozoves.. ma prestrasno.. jad i bijeda.. ja sam nakon 2 dana na svoju ruku otisla kuci.. i nikako nisam pozalila.. ako kome sto bude trebalo, neki savjeti ili nesto slobodno se javite.. veliki pozdrav i jos jednom sretno--> trebat ce vam
|
|
|
|