|
marči -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (17.4.2012 12:34:02)
|
hugabuba prije svega pokušaj se opustiti i ne misliti na to...što si više pod stresom i u grču to će sporije sve krenuti...meni je tako dr. u rodilištu rekao prošli tjedan jer sam sva uspaničena ispitivala oko tog zadka, analgezije, carskog i bla bla...da ti ukratko ispričam slučaj moje frendice, sa 1 djetetom je htjela na inducirani porod sa dripom i rodila je bez beda i brzo još se i smijala u rodilištu, rekla sam joj da je luđakinja ali eto nismo svi iste[sm=smiley36.gif] sa drugim je imala termin oko 08.11.2011. i srele smo se u čekaoni kod gin tjedan dana prije( utorak), kaže ona meni kako je otvorena 2 cm i da mora mirovati već mj. dana, a doma je sama sa klinkom od 2g i 2 psa, muž na brodu...dakle nemoguća misija...i poslala ju gin. doma da ako se niš ne dogodi preko vikenda da dođe u ponedjeljak dakle i prije ternmina u rodilište...srećom to jutro ju uhvate trudovi malo jači...(jer nisam napomenula da je imala lagane trudove od tog utorka) otišla je u rodilište nisu joj stigli ništa dati, ni drip ni klistir jer je bila gužva u rađaoni i tako je ležala cijeli dan u predrađaoni bez ičega dok nije skužila da bebač izlazi van, zvala je sestru jedva su stigle do boksa, muža nisu stigle ni zvati iako je htio biti prisutan...stigao čovjek sa broda ali ne i na porod [sm=jezicek.gif] i rodila u roku od odmah...i kaže iako je 1 put dobila drip i bilo je prvi put, da joj je sada bilo puno teže i bolnije...nije da te želim plašiti ali kaže da ni ona nije znala da u 2 trudnoći sve ide brže, time i nešto bolnije baš zbog toga jer je brže...eto tako da unatoč tome što nije mirovala i bila tako dugo otvorena ipak je beba sama znala kada treba van...ima jako puno do vikenda...a kako ti je meni gin. u rodičlištu rekao u trudnoći se stvari mogu promjeniti u 5 min...tako da se ne brineš unaprijed...još se sve stigne samo od sebe pokrenuti do pon., a ako i ne oni procijene šta je bolje za bebu, možda te samo stave pod nadzor...ipak nije ti rekao da dođeš na inducirani?? a znam kako ti je u jednu ruku jer ja strepim od toga da ću u 37 tj. na inducirani i čekam ko ozebo sunce taj pregled da vidim ima li kakve promjene, uzv je pokazao da je sve ok, ja zacementirana, posteljica je ok pa je prošli put rekao da nema još potrebe za prijevremeni porod ali...pitanje je šta će mi sada reći jer nije bio prezadovoljan sa ctg, uvijek ima razlog zašto se oni odlučuju na takvo što, a to je najčešće kada postoji neka opasnost za bebu ili majku...pa se predpostavlja da joj je bolje vani nego u našim bušama...a što se tiče tvog doktora...reci mu otvoreno ako je samo do njega da on ima želju da te porodi da ćeš ga zvati kada porod sam krene[sm=jezicek.gif] Šaljem ti pozitivne vibrice i neka mališa požuri sam van....[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|