|
Kazimira -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (28.4.2012 11:48:58)
|
pozzz......... čestitke GreenSheep....od srca [sm=rozica.gif] evo da malo napisem kako je moj maratonski posjet bolnici prosao...... znate da mi je vodenjak pukao u ponedjeljak u jutro, oko 7.15......nije bilo puno vode, nisam ni žurila u bolnicu...prijavila sam se tek oko 15.15, obavili pripreme ali trudova baš i nema. u dva navrata s mm šetala po sat vremena ispred rađaone...boks dobila oko 20.00, prikopčali me na ctg i niš'...otvorena samo jedan prst, trudovi nikakvi....onda je doktor predložio gel jer se ne otvaram i plodna voda curi cijeli dan[sm=smiley13.gif]. uglavnom, trudovi su počeli u 1.00 u noći čim sam dobila gel[sm=bravo.gif].....oko 5.00 sam dobila inekciju protiv bolaova koja me malo smirila jer sam se počela jako tresti[sm=zmeden.gif]....oko 8.00 krenuli trudovi za izgon i u 8.17. moj ljubičasti veliki dečko[sm=duda.gif] je bio vani.....i nisu me rezali, imala sam super babicu i doktora....slušala sam upute i sve je išlo savršeno. cijelo vrijeme je moj mužić bio uz mene...neprocijenjivo, znala sam da imam dobrog muža.....ali ovak.....obožavam ga [sm=smiley27.gif] boravak u bolnici je bio super, ali ovo doma je divota, štruca spava.....prvu noć sam dojila samo jedan put....i onda je odspavao od pol 5 do 9....uživamo! hvala svima na čestitkama[sm=smiley31.gif] drži te se... [sm=sloncek.gif]
|
|
|
|