|
mmare -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (12.4.2012 11:33:19)
|
bokić drage moje!!!!!!!!!! KAO PRVOČESTITKE SVIM NOVIM MAMICAMA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Samo da se javim na brzinu, zadnjih mj dana sam kod roditelja koji nemaju nažalost pristup internetu pa se nisam mogla javiti. Evo danas sam išla na pregled pa sam svratila malo do svog stana, pa evo usput pročitala šta ima novog kod vas!!!! Baš ste mi falile, nemam s kime podjeliti sve ove prekrasne trenutke koje prolazimo, s obzirom da mi je to druga trudnoća ntko me pretjerano ne doživljava. Šta mislim da nije fer! Sve u svemu moj maleni [sm=modricrtici.gif] je super hvala Bogu, danas kažu 2800kg, sad sam u 37+3tt. A ja.....duga prića....bolovi dolje za poluditi, tu i tamo svako malo lažnjaci me peru, u brisu nađen streptokok zbog kojeg sam do neki dan pila antibiotike...koje sad mi kažu u bolnici da nisam ni trebala piti, jer se on ne ljeci u trudnoči nego se obavezno dobije neki protuljek u venu kod samog izgona nebitno dal je antibiotik to izlječijo ili ne, jer se on zapravo nikada ne izlječi do kraja. A jako je opasno za dijete kod izgona da to ne pokupi. Za sada u posteljici je zaštićen!!!!! Ma kaj da vam kažem.....bitno da sve dobro prođe na porodu i da on meni napokon dođe. Uglavnom torba je odavno spremna,šta se tiće robice nisam ništa novog kupovala imam sve od prvog malenog, jedino šta je on bio zimska beba pa je sve dugih rukava i debelo, al mislim da i trebe maloj bebici toplija odječa......kaj vi mislite? Puno Vas sve pozdravljam i nadam se da cu se sada ČEŠČE JAVLJATI, jer sam stalno u zg zbog bolnice i pregleda. Pusek svima!
|
|
|
|