|
hugabuba -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (3.4.2012 14:13:04)
|
IZVORNA PORUKA: Bablica Hugabuba stvarno mi nije jasno kako, a još kako nije najurednija trudnoća i onda te valjda od straha rijeđe gledaju ili što?! Ma jesu ludi ti doktori!!! IZVORNA PORUKA: hugabuba IZVORNA PORUKA: slatkicalu CUre koje ste u terminu, koliko često vi idete na kontrole i ctg. Meni se čini da ja idem češće od vas, ctg svaki drugi dan a pregled jednom tjedno. ja sam u 37tj. i ni jos jednom nisam bila na ctg-u a na uzk-u da i nepricam...sutra idem na kontrolu pa budem vijedla sta mi bude reko!!!!! uglavnom niti jednom jos.... sa prvom trudnocom sam svaki mj. isla na kontrolu i uzk,i cesto isla na vadjenje krvi i secera i neznam ti ni ja cega..... sada nista,ni ja nekuzim,i strah me je,jer nekuzim po cem oni odrede da je sve oke.... mene sve boli,svaka kost,stomak mi se je spustio toliko da se nemogu sageti,a kamoli sta drugo....beba je sa 33 tj bila 2300 jel mozda koja zna od vas cura koliko bi sada bila sa 37 tj.???? jer mi je i posteljica bila zrela prije mj. dana a nisam bila na uzk-u da se to provijeri....???? ma ... valjda ce biti sve oke,ja se nadam.... Vidim da se pripremate za bebe,ja sam se davno spremila od krevetica do robice,samo nisam jos kupila one pelene platnene sto je 6 u paketu i male gaze ... ovo je sve spremno.... :)))) cure moje,koliko se bojim poroda toliko jedva cekam da se porodim jer nemogu vise....jedva hodam a nedo bog da moram potrcati nebi ni 3 koraka napravila [sm=zmeden.gif] Vi mi se drzite i nemojte se sikirati puno.... pusssu saljem do sljedec posta [sm=sloncek.gif]
|
|
|
|