|
kolibrić -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (4.4.2012 16:50:34)
|
IZVORNA PORUKA: Kulsi Pozdrav cure! Ja sam se jednom prije javila, a sad vas svakodnevno citam. Nosim [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image] i termin je 30.4. Idem u bolnicu na kontrolu 12.4. iako mi se cini da sam sa prvim sinom isla puno ranije, ali dobro. Na zadnjem pregledu su mi u brisu rodnice izolirane e coli i BHSB i sad kad citam po netu bolje da ne vidim kako to zna biti opasno. A da ne kazem da me prosli ginekolog nije slao na nista, i sva sreca da tada nisam pobrala nikakvu bakteriju. Sad pijem antibiotik i nadam se najboljem. Da li netko ima iskustva s tim?? E da, sretno svima!!! ja sam na početku trudnoće imala streptokoku tipa b, to sam riješila antibioticima, sad sam u 38. tjednu i radila sam bris rodnice, u utorak mi je gotov nalaz pa ću znati da li mi se bakterija ponovo vratila i ako je kako ću je lječiti. Vjerovatno kao i ti opet ću morati piti antibiotike, ali nekako se nadam da će sad biti ok. Mislim da sam negdje čitala ukoliko je neizlječiš prije poroda, da onda bebi daju nekakvu inekciju, jer pokupi tu bakteriju kad prolazi kroz kanale van (laički rečeno). Sada je beba zaštićena u plodnoj vodi u maternici, ali pri porodu je "pokupi". Tako je za streptokoku tog tipa koji sam ja imala, nisam sigurna je li ista stvar i sa e coli. - ja sam kupila tu gumenu navlaku, adax - 30-tak kn, pretpostavljam da bebi može biti ne udobno, ali mi smo kupili veći krevetić koji se kasnije može preoblikovati u krevet, pa mi je bitno da se madrac ne isprlja brzo jer bi ga trebala duže koristiti...(nije vam loša ideja sa nekim ručnikom još ispod plahte) - dosta mi je mama preporučivalo živin toplomjer, tako da se mi nismo puno mislili pozdrav!
|
|
|
|