|
Vjeverica ST -> RE: Dohrana - obroci i mojih 100 dilema! (12.8.2012 12:21:44)
|
Seraphyme u panioci sam........S malim mi nije bilo nikakvih problema.....A ona, ima 7ipo mj., imala dos asd bronhitis, upalu uha i sad ovo s hranom.... Još je crvenija.....već 7-8 dana traje, počelo je sa crvenilom na guzi (baš u to vrijeme saam pojela šalšu- od rajčica, dojim inače) i ono se iz dana u dan povećavalao, prešlo i na leđa..I baš kad sam opet pojela šalše opet crvenilo .....I sutradan i po licu i tako već par dana a od jučer i po rukama............. Do sad je jela voće (banane, jabuke, breskve, šljive) i povrće (špinat, tikvica, blitva). Ovaj tjedan sam joj uvela 2. obrok - kao povrće popodne a ujutro voće... dokrorica je dala za guzu imazol kremu a naleđa Tyrosur prašak (od pupka)...Ali sad ovo s licem.........Sutra ću upedijatra opet, možda sad čak i na hitnu.... sad joj je već nekako osušeno i crveno, nema onih mjehurića, malo žućkasto, jadna i po licu, milo mi je, na ovoj vrućini, peče............ Stalno se češe......... Sad se grizem, možda sam joj PREURANILA S 2. OBROKOM? Ima 7ipo mj. i odlično jede pa sam malo i požurila možda? I jiošp nwšto- sad vidim da sam joj dala griz na kojem piše -PŠENIČNA KRUPICA a ne kukuruzna! Moguće da je onda gluten u pitanju... ??? A i krumpir, jesam uranikla s njim? Možda i od keksa plazma??? Ajme vrućina mi je spržila mozak ovih dana, vidim i sama da sam pretjerala................. Luda sam, češe se, onaj svrbež po koži........
|
|
|
|