|
mara6_99 -> RE: Depresija u trudnoći (10.7.2012 14:58:37)
|
draga brighton, ma drzi se, ne daj se, kad si izgurala 2/3 trudnoce jos ces i ovo zadnje tromjesecje... ja sam inace u trudnoci jako osjetljiva i stalno imam osjecaj da nema podrsku i da je meni najteze na svijetu. doduse, cijelu trudnocu sam sama, moja mama je osijeku, tu u zg samujem po cijele dane dok mm radi, a on bas ne kuzi tu moju depresiju tako da se ja i dan danas s njim borim oko toga, tj kada sam ja lose on doslovno pobjege od mene, ne moze me gledat takvu, tesko mu to pada, a tada mi najvise treba, i stalno mu govorim da kada mi je tako lose neka me samo zagrli kaze bit ce sve uredu.. nista vise... ne moze ni to. dok god spavas i imas apetit - sve je ok, stvar je raspolozenja, i ne radi se o depresiji, ako funkcioniras... ako te tjesi ni ja ne mrdam iz stana danima, vruce mi je, nervozna sam i cekam porod (39 tj) termin je 18.7. ako ti se place, samo placi, tako se olaksas i bude bolje... jos malo i evo [sm=duda.gif]... i bravo sto ne pijes nista od lijekova, ja nisam te srece[sm=smiley19.gif]
|
|
|
|