|
mara6_99 -> RE: Depresija u trudnoći (4.7.2012 13:16:05)
|
drage cure, iskreno, voljela bih da nas ima sto manje na ovom topic-u, ali ocito da nas ima dosta....nazalost. taj konstantan strah od svega, od samog sebe, od zivota... strah od straha, hipohondrija, strah za bliznje, agorafobija... kojekave druge fobije, ajme, kako zivot moze postati pakao. ja bez terapije ne mogu i evo vec godinama pijem lijekove, a ocito je da cu ih piti jos neko vrijeme, ako ne dozivotno. ja sam se pokusala skinuti 2-3 puta u ovih 6 godine i svaki put je bilo bezuspjesno, panika i depresija se vrate. [sm=smiley19.gif] ova trudnoca mi je izuzetno psihicki teska, iscekivanje, neizvjesnost, strah kako cu nakon poroda, strah hoce li sve biti ok... sam sam "u cilju", brojim dane i uuuzasno sam anksiozna. pijem misar u malim dozama (to je isto sto i xanax), popijem 0,25mg uglavnom, nekd i 0,5mg dnevno i nadam se da beba nece imati apstinencijsku krizu kada se rodi. prepisali su mi i normabele od 2mg max 3xna dan, povremeno sam i to pila jer sam u 28 tj trudnoce dobila kontrakcije, a normabel opusta misice.... tako da evo, ja sam cijelu trudnocu i na anksioliticima i na AD-u /Fevarin 50 mg. Taj lijek isto kao i zoloft soada u SSRI antidepresive koji u pravilu ne bi trebali stetiti bebi. uh, molim boga da je to tako... ljubim vas sve i cekam svog malog heroja [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|