|
leptirica 15 -> RE: Depresija u trudnoći (30.7.2012 7:13:46)
|
drage moje, hvala na riječima podrške.. ja sam još u bolnici, čekam danas nalaze krvne slike da dojde.. ne mogu prestati plakati, svaki dan započne sa suzama, ali ja znam da to nije depresija, negoo žalovanje i da če s vremenom proći.. ali se NIKAD NEĆU POMIRITI S TIM!! ovo je bila treća trudnoća, zadnje dvije su završile s pobačajima u dvadesetom tjednu zbog otvaranja i infekcije.. dr. mi je rekla da je njezino mišljenje da su mišići moje maternice i cerviksa preslabi da bi mogli nositi težinu djeteta i da ne postoji terapija koja bi to rješavala.. zato se to događa a svaki put dobijem i infekciju.. sad na kraju se moram nositi i s gubitkom djeteta i s tim da nisam više trudna i s tim da najvjerojatnije neću niti moći iznositi niti jednu trudnoću do kraja.. neutješna sam.. a na takve patnje nisam spremna, na deset novih trudnoća da bi završavale pobačajima.. stalno ispočetka u krug razočaranja. već sam i sa živcima slaba.. no to je samo jedno mišjenje, treba ih skupiti više da bi se mogla donijeti adekvatna odluka, ali razočarana sam i u sebe i u svoje tijelo i osjećam se loše..
|
|
|
|