|
Anoniman -> RE: Da li bi išli na more bez svog djeteta? (21.7.2010 14:53:05)
|
ne bih išla na more bez djece! na more i idemo zbog njih i njihovog zdravlja. nekoliko dana nikako ne bih mogla preživjeti bez njih, da se ja kupam i uživam a one su kod bake i sl. ok, da idem na neko mjesto koje zbilja nije za djecu, ali to si teško možemo priuštiti... druga stvar je kad dijete samo želi otići kod bake na par dana, to je ok, P. je upravo sad kod bake. što se tiče obavljanja stvari po gradu, meni je grad daleko i nema mi smisla maltretirati djecu po suncu i javnom prijevozu, ostavim ih doma s tetom ili ih odvedemo baki ujutro, a ja odem, obavim i vratim se. a na svadbe idemo jako rijetko, za nećakinjinu svadbu ćemo ih ostaviti opet kod bake, jer nema smisla da se tamo navlače, moje manje se boje buke, ev. P. ako bude htjela ići. nastojim biti s njima koliko god mogu, ali sad više nisam ono - e ne dam ih nikome, sad sam ko Zvonki otprilike, - daj, pričuvaj ih malo, idem samo do dućana... treba i mami 5 minuta odmora od cendravaca.... [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|