|
leilany -> RE: Da li bi isli na more bez svog djeteta? (20.7.2010 16:50:59)
|
sad cu ici na more,pa cu bas vidjet...i onda cu doc na ovu temu i napisat.... al cu komentirat ovo;tj.anketu....koju je netko napisao,a ja bez da citam sve od pocetka do kraja..nego onak sam skicnula odokativno sam napisala da bi ostavila dijete roditeljima da ja mogu ici na more... e to nebi....tj.da su moji starci s bebom u zgb a ja da mocim dupe negdje na morenu..ali da je moja mama na moru s nama(kao sto ce i bit) i da ja nebi mogla ostavit svoje dijete sa svojom bakom...to ne vidim razlog da ne napravim....pa nije moja mama monstrum....cak stovise najbolja mama i baka na svijetu je... mene su moji roditelji ostavljali kod bake i dede(tu gdje ja sada zivim) za ljetne praznike.....bilo koje skolske....za blagdane...i isli smo svaki tjedan k njima.... i voljela sam ici...kao i moj brat.... moji baka i djed su osobe koje ja volim ,ma obozavam....djeda vise nemam,al ne prode jedan dan da se ja njega ne sjetim.... od moje mame obitelj je skoro sva u njemackoj...nama da mama nije pricala kao klincima da imamo baku i u njemackoj(iako smo isli svake godine),pa ja nebi ni znala da ta zena postoji.... e ovo pisem(da nebi bilo kaj je ova poludila) zato jer citam i nemrem vjerovat kaj sve pisete.....puno toga je za sjest i plakat...al majke mi nekaj je i za smijanje,cudenje....i ostanem blago sokirana.... dakle...nisu sve mame,bake monstrumi...koji neznaju sa djecom...nisu ni sve svekrve rodjene sa sjekirom u ruci,pa samo cekaju da pakoste nama snahama[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image] jbga....ja mora da sam rodjena pod sretnom zvijezdom...imam starce samo za pozeljet..imam svekrvu koja je dovoljno daleko da me ne zajebava i s kojom mogu pricat kao i sa nekom svojom frendicom... sasvim je ok osoba koja se nikad nije petljala sinu u zivot a sad od kad je ozenjen jos manje.... eh,da i za kraj....ne,ne smatram da sam losa majka jer bi svoje dijete dala svojoj materi ak bi ja slucajno htjela otic se bućnut u more..... p.s. ima puuno gorih roditelja od toga!!!
|
|
|
|