|
helena08 -> RE: SVEKR(I)VE (18.1.2010 10:02:50)
|
Eto da se "pohvalim" meni moja upravo zaprijetila kako će mi uzeti malu po osnovi toga kaj je dijete njezina sina. Inače ima troje djece s tri različita čovjeka, sad je u drugom braku (još uvijek), ni s jednom kćerkom se nema, one ne žele imati posla s njom i ne viđa ni unuke jer je takva osoba da im se stalno petljala u život i brakove. Imala bi ja sad tu cijeli Rat i mir za napisati da vam u tančine objašnjavam. Mi smo nakon svadbe kratko živjeli s njima i otišli jer je to bilo psihičko maltretiranje , mada i ona i svekar to sve niječu, štite jedan drugoga, samo jedan primjer, svekar me ujutro na posao ispratio s vilama(onim oruđem za sijeno) na posao i rekao i meni i mužu, dakle sinu da ako se ne vratimo do pola 4 da ćemo vidjet svog boga! Kupili smo svoj stan, malo su se smirili ali stalno nešto kopaju, ona zaklinje mene, moju djecu i svog sina, blati nas okolo i naravno uvijek ima ljudi koji to povjeruju,srećom ne svi. Kad sam rodila, popustila sam staroj ne zbog nje nego zbog muža kojem je teško i zbog djeteta nek zna da ima baku. Malo je bilo dobro i onda je počelo dirigiranje kak i kad malu treba voditi k njima, tko će i kad doći k nama i sl.Uglavnom njen cilj je strpati mene u ludnicu da se ona brine za malu jer njen sin je isto nesposoban prema njenom cijenjenom mišljenju. Mislim, imamo 30 godina, on je šef na poslu, ja imam dva fakulteta i radim odgovoran posao, imamo svoj stan i super se slažemo kao par, i htjeli smo dijete i stvarno ga volimo, da ne mislite da smo zbilja neki tamo čudaci! Ovaj vikend je opet imala urnebes i danas sam joj preko telefona odbrusila da sam ja mama tom djetetu i da ja određujem kud će ići i kad,a ona na to bezobrazno: MA NEMOJ, E TO ĆEMO JOŠ VIDJETI. Mislim meni bi bilo najednostavnije poslati malu k njom s mužem, ali iskreno bojim se za malu jer ona stalno ima neke fleševe u razgovoru o uzimanju djeteta jer dijete jednostavno MORA biti s bakom jer je ona važnija od mame! Sorry na duljini, al sam tako ljuta i razočarana!
|
|
|
|