|
Anoniman -> RE: SVEKR(I)VE (17.12.2009 14:20:26)
|
evo ga novi biser... posto mi se mm par dana zalio da mu preskace srce i da se ne oseca najbolje (ima povisene trigliceride i pre nego sto je mene upoznao, i problema sa masnocom), ode on da izvadi krv i na pregled. i juce bili rezultati, dr radi popodne, zvace je kad dodje s posla... posto rade na istom mestu, taj dan kad je vadio sreo je rekao mami da je vadio krv i da su sutra rezultati. Dolazi mm juce sa posla, nije dr jos ni okrenuo, zove svekrva i kaze ja sam zvala sa posla [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] pa stani malo, jel ona misli da je on nesposoban da okrene i porazgovara sa zenom??? kaze ona meni- pa znas kako je, zabrinuta majka ne moze da doceka pa sam morala da zovem! ako si zabrinuta, onda zoves njega i pitas je li se cuo sa njom, a ne zoves u nejgovo ime!! pa nema 15 godina!!!!! [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] ako ja nisam zvala, kao njegova zena, koja zivim sa njim, pa neces ni ti!!! i jos mi kaze, mm se zalio da mu preskace srce verovatno ti nije rekao da te ne brine!!!??? meni nije rekao?? svojoj zeni?? ma miiiisliiiimmmm!!! i jos je ona meni jednom prilikom rekla da on ima problema sa srcem zato sto se nismo vencali u crkvi i da je to njemu duboka rana u srcu [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] a ima problema sa srcem i pre nego sto je mene upoznao, a otkad zivimo zajedno, i od kad je na mojoj hrani a ne njenoj nalazi su bolji!! i najvise problema ima zbog stresa koji je dozivljavao svaki dan ziveci sa njima!! i ona nije ni svesna da je samim tim potezom sto je zvala dr, njega samo iznervirala! ali naravno, uvek je neko drugi kriv , nikad ona [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] grrrrrrrrrrr[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] a lepo sam mu rekla da joj ni en kaze da je vadio krv, i da joj kaze tek kad dobije nalaze...
|
|
|
|