|
mala pcelica -> RE: Svekr(i)ve (12.4.2010 10:43:06)
|
sad cu da napišem roman [sm=smiley36.gif] bili mi za uskrs tjedan dana kod svekrve u slavoniji,prvo kad sam dosla htjla sam okupati Maju,uzmem njenu kadicu ona sva od BLATA iznutra,ja sam [sm=hudicek1.gif] popizzzzz...pretpostavim od čega je prljava,sto se kasnije pokazalo da sam u pravu..odem u sobu i kazem mm idi vidi kakkva je kadica,on ode vrati se i samo slegnuo ramenima,onda mu kazem sad idi pitaj svoju mater sta je prala u njoj-on ode i vrati se ,kaže: prala je špinat i zelen za pijacu! Meni je došlo da puknem koliko sam bila ljuta..pa hebem ti život gdje ćeš povrće prati u kadici u kojoj ja djete kupam i još ju neopereš...a inace to joj nije prvi put,ja sam sumnjala da ona to radi vec duze vrijeme,damo ju je svaki put oprala,a ovaj je valjda zaboravila... onda uzmem Majine šerpice u kojoj joj pravim jesti ,svaka je bila zagorena [sm=hudicek1.gif] znaci i njih su koristili,uzmem četku za flasicu da ju operem četka masna [sm=zmeden.gif] od čega bog te pita,al fino mast stoji na njoj....e tu sam pukla!! Sa svojom četkom za flaše je inače odčeplavala wc šolju kad se začepila,pa je vjerovatno poslje koristila Majinu.... poslje toga ju više ne doživljavam,obraća mi se ja okrenem glavu...onda je plakala okolo kako je mislila da cu joj ja praviti kolače za uskrs,a eto ja se nešto naljutila ,a nezna ona kao zasto sam ljuta i takve stvari...e žene moje pun mi je ku...čić njebog bezobrazluka....ne mogu više da ju podnesem,gadimi se da idem više tamo [sm=smiley11.gif]
|
|
|
|