cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

Tata u 34. tjednu

calendar-img

Veličina trbuha buduće mame govori vam da se dan poroda nezaustavljivo bliži. Samo bez panike! Sve će ići kao podmazano! Tijekom poroda samo slušajte upute babice i liječnika i nikako neka vas ne hvata panika. Nakon rođenja (ili već tijekom poroda, ovisno o dogovoru s mamom) ne zaboravite fotoaparat kojim ćete ovjekovječiti prve trenutke života svoje bebe. Već se sada s budućom mamom detaljno dogovorite kada ćete početi slikati. Neki slikaju novorođenče već onda kada na svijet izviri njegova glavica, a drugi odmah kada dođe na svijet, dok treći čekaju da ga babica opere. Odluka je samo vaša, ali to je jedna od onih sitnica oko kojih bi bilo dobro da se budući mama i tata slože. Zato o tome porazgovarajte već sada, u rađaonici za to neće biti vremena.

arrow-img

1. TJEDAN

2. TJEDAN

3. TJEDAN

arrow-img

Trudni ste: 1 tjedna

Ako vam se posreći, bit će to vaša zadnja menstruacija. No za godinu dana opet će se vratiti…

news-img

Danas je prvi dan vaše zadnje menstruacije, bar što se tiče sljedećih devet mjeseci! Iako još niste trudni, ovaj je datum bitan za izračun predviđenog termina porođaja, zato ga upamtite. Ovaj se tjedan već broji kao prvi tjedan trudnoće.

arrows-img

Pročitaj više

Prijavi se i prati razvoj svog djeteta

Besplatne tjedne e-novosti koje detaljno prate razvoj tvog djeteta.

Tvoj email

Predviđeni datum poroda

calc-img

Izračunaj datum poroda

Zadnji članci

article-img