cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

Tata u 32. tjednu

calendar-img

Glavna zadaća budućih očeva u ovom je razdoblju priprema na porod. U to naravno ulazi i priprema mame na porod! Budućoj mami u ovim tjednima budite velika potpora i pomognite joj da se suoči s eventualnim strahovima od poroda. Istraživanja govore da mame koje u rađaonicu uđu spremne fizički i psihički, lakše i brže rađaju. Dakle, odvojite vremena i posvetite se budućoj mami. Prođite više scenarija početka poroda i odlaska u rodilište. Buduće se mame, naime, boje i da će izgubiti kontrolu nad događajima oko sebe. U takvim trenutcima nastupate vi uzimajući uzde u svoje ruke. Najvažnije je da joj ulijete povjerenje da ste na razini zadatka! Na poslu već sada stvari organizirajte tako da u slučaju početka poroda odmah možete k mami. I na taj ćete joj način uliti povjerenje i umiriti je.

arrow-img

1. TJEDAN

2. TJEDAN

3. TJEDAN

arrow-img

Trudni ste: 1 tjedna

Ako vam se posreći, bit će to vaša zadnja menstruacija. No za godinu dana opet će se vratiti…

news-img

Danas je prvi dan vaše zadnje menstruacije, bar što se tiče sljedećih devet mjeseci! Iako još niste trudni, ovaj je datum bitan za izračun predviđenog termina porođaja, zato ga upamtite. Ovaj se tjedan već broji kao prvi tjedan trudnoće.

arrows-img

Pročitaj više

Prijavi se i prati razvoj svog djeteta

Besplatne tjedne e-novosti koje detaljno prate razvoj tvog djeteta.

Tvoj email

Predviđeni datum poroda

calc-img

Izračunaj datum poroda

Zadnji članci

article-img