cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

Plod u 28. tjednu

calendar-img

Mala ljudina, za koju ste sada već sigurni da je nadaren nogometaš, veselo raste, udara i boksa, i pri tome shvaća da njegov bazen postaje sve manji. Da, ima sve manje prostora.

Oči su se sada već potpuno razvile, mišićna masa se povećava, pod kožom se nakuplja sve više masnoće. Sada ona iznosi 2 – 3% njegove tjelesne težine. A težina je već približno jedan kilogram. Hura, probili smo magičnu granicu! Ipak ne zaboravite da će u sljedećim tjednima dobiti još čitava dva kilograma!

Pluća se i dalje razvijaju, sada već mogu udahnuti zrak, iako bi plod da se sada rodi imao dosta problema s disanjem. Pluća su, naime, još uvijek nedovoljno zrela.

arrow-img

1. TJEDAN

2. TJEDAN

3. TJEDAN

arrow-img

Trudni ste: 1 tjedna

Ako vam se posreći, bit će to vaša zadnja menstruacija. No za godinu dana opet će se vratiti…

news-img

Danas je prvi dan vaše zadnje menstruacije, bar što se tiče sljedećih devet mjeseci! Iako još niste trudni, ovaj je datum bitan za izračun predviđenog termina porođaja, zato ga upamtite. Ovaj se tjedan već broji kao prvi tjedan trudnoće.

arrows-img

Pročitaj više

Prijavi se i prati razvoj svog djeteta

Besplatne tjedne e-novosti koje detaljno prate razvoj tvog djeteta.

Tvoj email

Predviđeni datum poroda

calc-img

Izračunaj datum poroda

Zadnji članci

article-img