cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

od koliko mjeseci ide riža?

clock-img

30.11.2009, 22:50

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

maja mi ima 6 mjeseci ,dal joj mogu kuvati rižu i to mjesati sa ostalim povrćem ili čak voćem? kad ste vi svojima počeli davati rižu?

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

clock-img

30.11.2009, 22:51

clock-img

uciteljica

pencil-img

1322

Mi smo s rižom i počeli (riža+tikvica je bilo u kombinaciji) , sa 4,5, mjeseci i to po preporuci pedice.

Ja sam PAUVA!!!!
30.01.2009.

clock-img

30.11.2009, 22:52

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

IZVORNA PORUKA: uciteljica

Mi smo s rižom i počeli (riža+tikvica je bilo u kombinaciji) , sa 4,5, mjeseci i to po preporuci pedice.

obična bijela riža ili integralna?

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

clock-img

30.11.2009, 22:53

clock-img

Ninaa

pencil-img

7487

Joj ja sam na rižu skroz zaboravila. meni je pedijatrica rekla da može od 6. ona je nisko alergena namirnica i može odmah u početku dohrane

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

clock-img

30.11.2009, 22:54

clock-img

uciteljica

pencil-img

1322

Obična. user posted image

Ja sam PAUVA!!!!
30.01.2009.

clock-img

30.11.2009, 23:02

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

e onda će sutra za ručak dobiti tikvicu i rižu user posted image

clock-img

30.11.2009, 23:12

clock-img

ket

pencil-img

2102

evo mene i ovdjeuser posted image da li tikvicu i rižu odnosno rižu miksate ili rižu kuhate dok se ne raskaši?

DARISS 11.05.2009.
16 zubića

clock-img

30.11.2009, 23:24

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

ja ću je izmikasati,tako mi je sigurnije,a i kuhaću je dok se ne raskaši user posted image
cure jel znate možda kad mogu i malo graška da joj dam tj. da ga mješam u ostalo povrće ? (da ne otvaram novu temu)

clock-img

30.11.2009, 23:38

clock-img

Krky

pencil-img

1683

Ja sam grašak dala svom mališancu tek nedavno, s navršenih 10 mjeseci, po kalendaru BEBE KUHARICA. Ne treba žurit s njim, opterećuje crjevca.

MAMA SA 6 ******

clock-img

01.12.2009, 00:02

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Ja sam davala basmati rizu,ona se kao najbolje skuha i meni je ukusnija....user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

01.12.2009, 00:08

clock-img

MaTana

pencil-img

4796

ja sam mojoj davala najobicniju rižu i kuhala bi je dok se skroz ne raspadne u pocetku bi je smiksala sa svim ostalim, a kasnije malo zgnjecila vilicom dok nismo dosli do toga da je jede cijelu, ali i dalje raskuhanu

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

clock-img

01.12.2009, 00:28

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

IZVORNA PORUKA: MaTana

ja sam mojoj davala najobicniju rižu i kuhala bi je dok se skroz ne raspadne u pocetku bi je smiksala sa svim ostalim, a kasnije malo zgnjecila vilicom dok nismo dosli do toga da je jede cijelu, ali i dalje raskuhanu

isto ovako samo sto ja kiki nikada nisam miksala hranu, vec je imala zubice kada smo krenuli sa dohranom, samo bi malo zgnjecila viljuskom i to joj je bila prva stvar sto je probala skupa sa mrkvicom user posted image

clock-img

01.12.2009, 08:40

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

nesječam se kada sam počela sa davanjem riže ali nisam je nikada miksala.
skuhaš je i poslužiš sa šugom(da je rijeđe)nema veze od čega i onda se može progutati kao i sitna paštica

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

clock-img

01.12.2009, 12:17

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

IZVORNA PORUKA: uciteljica

potpisujem....vec od 4 mj. je mogla..nema nikakvih problema...

clock-img

01.12.2009, 12:18

clock-img

MILLA

pencil-img

2676

mi smo negdje od 7mj...jer je do 6.mj bio samo dojen

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

clock-img

01.12.2009, 12:21

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

meni je tesko o ovome kad ja vidim da vi sve kuhate same...ja sve kupujem kasice gotove ima od 4 mj. i to svaki dan nikada ja njoj ne mogu staviti sve to sto oni naprave po malo od svega i super su mi ona ih mlati i to kako jako....tako da ja sve kupim i tako cu skroz do godinu dana. jer mi je to bolje i jeftinije nego da joj kupujum sve to pomalo nema sanse..a moja jede vec i te kako sve...sto je do 6 mj. a vidim da tamo ima gotovo sve povrce i voce....jedino sto nisam vidila je kiwi..ocito nije dobar rano...sve ostalo OD VOCA I POVRCA VEC IMA UNUTRA SA 6 MJ. ako sam ti pomogla...
a to mozes i sama kad ides u trgovinu vidi sastojke na tim kasicama ako za nesto nisi sigurna pa si sama kupi ako joj sama kuhas...sretnouser posted image

clock-img

01.12.2009, 12:24

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Bebys

to bolje i jeftinije nego da joj kupujum sve to pomalo nema sanse..

pa tesko bas da ti je jeftinije a boga mi ne moze da bude ni bolje od svezeg i prirodnog user posted image user posted image to sto je tebi tako lakse, to je vec druga stvar.

clock-img

01.12.2009, 12:26

clock-img

Anoniman

a sa rizom smo poceli oko 8og meseca, jer sam je do 6og samo dojila, pa je tek tad dosla na red...mada sam znala da sme i ranije user posted image

clock-img

01.12.2009, 12:31

clock-img

MILLA

pencil-img

2676

IZVORNA PORUKA: Nellyca

pa tesko bas da ti je jeftinije a boga mi ne moze da bude ni bolje od svezeg i prirodnog user posted image user posted image to sto je tebi tako lakse, to je vec druga stvar.

mi nikad nismo papali konzerviranu hranu. svaki mu dan kuham... a slažem se da je skuplje kupovati gotovu. kako kuham za nas tako i za njega. a kad bi negdje odlazili stavila bi u nekakvu staklenu posudu i nosila sa sobom

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

clock-img

01.12.2009, 12:35

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

kad bi vi znale koliko ovdje kosta svjeza hrana koja je usput sva umjetna ne bi ni vi kuhale

clock-img

01.12.2009, 12:37

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

cirka dvije place nebi bile dosta a sva je umjetna vi ste u hr gdje se sade basce ovdje toga NEMA jer je pre hladno i ljeti cak najveca temp. ljeti je 25 u plusu inace kisa i uvijek kisa pomalo suho zato ima tona jezera i rijeka...user posted image

clock-img

01.12.2009, 12:38

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

IZVORNA PORUKA: MILLA

mi nikad nismo papali konzerviranu hranu. svaki mu dan kuham... a slažem se da je skuplje kupovati gotovu. kako kuham za nas tako i za njega. a kad bi negdje odlazili stavila bi u nekakvu staklenu posudu i nosila sa sobom

i ja isto tako, da nadodam da moje dijete uopste nece nista kupovno, zna mala sta valja user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.12.2009, 12:38

clock-img

MaTana

pencil-img

4796

Potpisujem, da se razumijemo, nisam ja protiv kašica, i moja ih nekad pojede (ako sam u gužvi sa vremenom, i ako negdje idemo, inace svaki dan joj kuham, sada već pretezno isto kao i nama, a ako mi jedemo nesto sto njoj nedam onda joj kuham posebno, nije mi teško, dapače uživam u kuhanju za moju princezu... A i puno je jeftinije nego kupovne kašice

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

clock-img

01.12.2009, 12:40

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

pogotovo dalmacija nema ni zime kak treba sam kad bura piri zivila sam na korculi pa znam

clock-img

01.12.2009, 12:42

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: MaTana

Potpisujem, da se razumijemo, nisam ja protiv kašica, i moja ih nekad pojede (ako sam u gužvi sa vremenom, i ako negdje idemo, inace svaki dan joj kuham, sada već pretezno isto kao i nama, a ako mi jedemo nesto sto njoj nedam onda joj kuham posebno, nije mi teško, dapače uživam u kuhanju za moju princezu... A i puno je jeftinije nego kupovne kašice

Slazem se. Ne kazem ja da ona nikad kupovnu nije pojela, bas to sto si napisala, kad sam u guzvi ili idemo negde, ali bas da zivi samo na kupovnim kasicama i to do godine dana, nema sanse.