writing-img

RE: od koliko mjeseci ide riža?

clock-img

01.12.2009, 12:44

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

ma nije ni meni tesko da joj kuvam naravno,ali treba vremena da se privikne na moju kuhinju user posted image user posted image do tad su joj sladje kupovne

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

clock-img

01.12.2009, 12:45

clock-img

MaTana

pencil-img

4796

Kad smo već kod toga, odoh vidjeti jeli joj juhica prokuhala... Danas princeza papa juhicu od piletine, graška, mahuna, brokule, buče, mrkve i par cherry rajčica, jos cu skuhati malo grisa u to i superzdrava juha je spremna, kuham za 2 dana tako da ce i sutra imati isto ali sa rižom ili krompirom

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

clock-img

01.12.2009, 12:46

clock-img

MILLA

pencil-img

2676

ma da...to je hrana za hitne slučajeve-ono,negdje si,nestigneš...i tako. ali svaki dan samo to...ne znam. moja prijateljica je malom samo to davala,svaki dan...pa je pokušala i mom malom gurnut a on samo što nije povračouser posted image ! njemu jednostavno nije pasalo,a njenom malom je...

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

clock-img

01.12.2009, 12:49

clock-img

MaTana

pencil-img

4796

IZVORNA PORUKA: Bebys

cirka dvije place nebi bile dosta a sva je umjetna vi ste u hr gdje se sade basce ovdje toga NEMA jer je pre hladno i ljeti cak najveca temp. ljeti je 25 u plusu inace kisa i uvijek kisa pomalo suho zato ima tona jezera i rijeka...user posted image

Gdje god da zivis, sigurno ima prirodna hrana (organic) tako da nevidim u cemu je problem, a znam iz iskustva da nigdje hrana nije tako skupa pa cak ni ta organic, pogotovo kolicine koje ti trebaju za malo dijete

clock-img

01.12.2009, 12:50

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

cirka dvije place nebi bile dosta a sva je umjetna vi ste u hr gdje se sade basce ovdje toga NEMA jer je pre hladno i ljeti cak najveca temp. ljeti je 25 u plusu inace kisa i uvijek kisa pomalo suho zato ima tona jezera i rijeka...user posted image
[/quote

ni jedna od nas ne sadi bastu, nego svi odemo na plac pa kupimo, ni tamo najverovatnije nije domaca hrana nego iz plastenika ali je u svakom slucaju bolja nego ta sto prodje kroz trista nekakvih procesa pa da je ne znam kako organski uzgojena iz nje iscijede sve sto valja. A niko sada ne kupuje kilogram brokule, mrkve i sl. Nego ja odem i kupim npr. tri brokulice, tri rajcice, tri paprike, tri breskve i sve tako. To ti nije puno skupo a moze ti biti najmanje tri dana kada to sve fino izkombiniras a dijete ti jede opet zdravije i ukusnije. A i da je skupo a nije, meni za dobro mog djeteta nije nista skupo.....Ja cu se stisnuti ali ona ce imati user posted image

clock-img

01.12.2009, 12:51

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

ovdje ima sam ekoloska i to su govorili na tv da lazu da ni ti neprave kak treba ....ma o.k. svako radi kako misli da moze i treba....

clock-img

01.12.2009, 12:52

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

IZVORNA PORUKA: MILLA

ma da...to je hrana za hitne slučajeve-ono,negdje si,nestigneš...i tako. ali svaki dan samo to...ne znam. moja prijateljica je malom samo to davala,svaki dan...pa je pokušala i mom malom gurnut a on samo što nije povračouser posted image ! njemu jednostavno nije pasalo,a njenom malom je...

zato sto dijete ne zna za drugo user posted image
i moja to nece progutati nema sanse, a da vidis kako poguzijica jede kada joj onako toplo serviram user posted image
jos moja kiki teska na hrani samo tako

clock-img

01.12.2009, 12:53

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: callanhoe

ni jedna od nas ne sadi bastu, nego svi odemo na plac pa kupimo, ni tamo najverovatnije nije domaca hrana nego iz plastenika ali je u svakom slucaju bolja nego ta sto prodje kroz trista nekakvih procesa pa da je ne znam kako organski uzgojena iz nje iscijede sve sto valja. A niko sada ne kupuje kilogram brokule, mrkve i sl. Nego ja odem i kupim npr. tri brokulice, tri rajcice, tri paprike, tri breskve i sve tako. To ti nije puno skupo a moze ti biti najmanje tri dana kada to sve fino izkombiniras a dijete ti jede opet zdravije i ukusnije. A i da je skupo a nije, meni za dobro mog djeteta nije nista skupo.....Ja cu se stisnuti ali ona ce imati user posted image

E bas tako kako su Cally i Matana napisale. user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.12.2009, 12:54

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

naravno call tako je....ja sam naručila jednu kuharicu za bebe,ali je bezveze ništa pametno u njoj nema,pa sam sad naučila drugu,pa cu viditi možda bude nekakvih ideja za kuvanje,jer meni fali ideja da joj napravim ukusne kašice user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

clock-img

01.12.2009, 12:54

clock-img

Anoniman

i moja to nece progutati nema sanse, a da vidis kako poguzijica jede kada joj onako toplo serviram user posted image

moja jede sve sto joj das, bilo sveze domace ili kupovno user posted image user posted image dete ne bira user posted image to je na tatu pokupila sigurno, ja sam jako izbirljiva sto se hrane tice user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.12.2009, 12:55

clock-img

xxl

pencil-img

1724

Moj mali jede SVE ali SVE!!!Zato Patrik neće ništauser posted image .

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

clock-img

01.12.2009, 12:57

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

moja isto papa sve, ne bira žena. Jede sve ko i mi. Malo manje soli ali inače kak skuham tak i papa

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

01.12.2009, 13:00

clock-img

MILLA

pencil-img

2676

IZVORNA PORUKA: Nellyca

moja jede sve sto joj das, bilo sveze domace ili kupovno user posted image user posted image dete ne bira user posted image to je na tatu pokupila sigurno, ja sam jako izbirljiva sto se hrane tice user posted image user posted image user posted image

kod nas je samo mm fina guza..jede samo zdravo,lagano..ne jede svinjetinu,masno...sve na maslinovomuser posted image .... a mali i ja tamanimo SVE!!user posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

clock-img

01.12.2009, 13:02

clock-img

Ninaa

pencil-img

7487

Ja svojoj nikad nisam ni dala gotovu kašicu s povrćem i mesekom jel mi nije teško skuhati. Jede kad se probudi oko 1 pol 2 tad smo uvijek doma pa joj mogu napraviti. Ak ne kuham povrće i meso onda kukuruznu kašu to je gotovo za cca10 min a isto zdravo i fino. Mi imamo meso domaće a ostalo kupimo na tržnici i to malo brokule, malo špinata, koju mrkvu, malo blitve i to su smiješne cifre. Di god da živiš nevjerujem da 2 mrkve ili par krumpira može stajati ko suho zlato. Sori to je moje mišljenje

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

clock-img

01.12.2009, 13:03

clock-img

MILLA

pencil-img

2676

IZVORNA PORUKA: Nellyca

jede opet zdravije i ukusnije. A i da je skupo a nije, meni za dobro mog djeteta nije nista skupo.....Ja cu se stisnuti ali ona ce imati user posted image

E bas tako kako su Cally i Matana napisale. user posted image user posted image user posted image

da...jedan moj prijatelj je rekao "ma meni malo kruha i paštete...bitno da ima za njih"

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

clock-img

01.12.2009, 13:06

clock-img

ket

pencil-img

2102

meni nije teško skuhati i sve što ste naoisale ste u pravu ali ja nisam do sad davala jer nažalost ne znam kako i strah meuser posted image user posted image user posted image ne pitajte zaštouser posted image kuham nama stalno ali njemu me strah da ne napravim nešto krivo...danas ču probati rižu i tikvice napraviti pa kako bude...još razmišljam da ili ne soluser posted image user posted image

DARISS 11.05.2009.
16 zubića

clock-img

01.12.2009, 13:11

clock-img

lee

pencil-img

4135

ja svome dajem meso,piletinu krumpir mrkvu...jeo je i brokulu..puretinu i teletinu...obožava teletinu...sve ja to skuham bez soli i zacina...jede jede...voli to sve...osim puretine nju ne voli...ovo drugo meso mu ne dajem još...a rižu jede u vočnoj kašici od nestlea...obožava i to...ima on 10,5kg...ali je veliki..tj dugačak je...user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

clock-img

01.12.2009, 13:23

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

IZVORNA PORUKA: ket

meni nije teško skuhati i sve što ste naoisale ste u pravu ali ja nisam do sad davala jer nažalost ne znam kako i strah meuser posted image user posted image user posted image ne pitajte zaštouser posted image kuham nama stalno ali njemu me strah da ne napravim nešto krivo...danas ču probati rižu i tikvice napraviti pa kako bude...još razmišljam da ili ne soluser posted image user posted image

ma možes bez problema dodati malo soli nista mu nece biti

clock-img

01.12.2009, 13:38

clock-img

MaTana

pencil-img

4796

IZVORNA PORUKA: ket

Nemoj mu jos sol davati... Sto se tice tikvica ja bi stavila jos nesto uz njih (mrkvicu?) jer su ti one dosta bljutave pa ti mozda ne prihvati....
Nema te sto biti strah, samo za pocetak sve lešo i bez soli, mozes kombinirati sve sto ti padne na pamet... Naravno za pocetak ako uvodis nove namirnice davaj po jednu ili dvije da vidis ima li reakcije....
Dobra kombinacija ti je mrkva + tikvica + riža ili pura
blitva+ mrkva+ krumpir....
Moja je volila sve sto je zelene boje... i danas se posebno veseli kad joj skuham špinat ili blitvu

clock-img

01.12.2009, 14:18

clock-img

monte

pencil-img

355

probaj tikvice skuhati i zatim od njih onim štapnim mikserom napraviti pire,malo posoliti i to je to

clock-img

02.12.2009, 17:54

clock-img

azrolika

pencil-img

16

naravno da mu nece nista biti istog momenta kada u obroku pojede sol. bice mu bubrezima kada poraste...

clock-img

02.12.2009, 18:09

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

IZVORNA PORUKA: azrolika

naravno da mu nece nista biti istog momenta kada u obroku pojede sol. bice mu bubrezima kada poraste...

nece mu ni onda biti kad poraste od toga sto je pojeo malo soli dok je bio djete,nego ce mu biti ako bude kroz citav zivot jeo presoljeno

clock-img

02.12.2009, 22:41

clock-img

njanja

pencil-img

8766

slobodno......

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-