Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

kad se sjetim da danas već pola plaće (ako sjednu komplikacije) moram "bacit" na kredit, diners, muž za najam stana, račune, a još 1.8. idemo na more.... u minusu sam do grla
bar se to tebi tako cini sa tvog gledista...ja bi posudila od mmame 900 kn neka rijesi prvo tu alimentaciju i onda polako krenula u nabavku stvari za bebu...napisi temu kaj bi ti trebalo i vec bu se naso netko na forumu da to ima...ja uvijek gledam na financije roditelja na nacin da oni imaju pravo trositi na kaj zele...naravno da boli kad nemas a oni rasp...to na sve strane ali eto oni nisu duzni financirati nas...mogla bi ja nabrojati da sam podstanar sa dvoje djece a mtata nikad klincima platio pelene nije dok necakinju jos uvijek financira, pokopao od sogia baku i tako...otisao covjek na karibe za gust a ja kune doma vadim iz kauca...ima toga jos hrpa...ali odlucila sam sama srediti sve kao i do sada tako i dalje...zelim vam srecu i da nadjete vama najbolje rijesenje