Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

nakon toliko borbe za drugo ,na kraju pameti...
.hematom je iste vel..iako mi skoro svaki dan curka smede :/ nije mi jasno kak je onda isti:/ krajem mj planiram ici na 3d ultrazvuk :) sta mislite hoce se vidjet spol tad cu biti 14 tj :).. kako je vama vas ginek.vodio t.sa 13 tj dali se ulazi u drugo tromjesecje illi sa 14 tj kako moja veli :/ ja nest zaboravila totalno..pregled kod svog ginek.imam tek 11.09 :)
. Toliko mrzi kupovinu da ga cak i ne interesuje kad sam kupovala za bebu da malo pogleda da i on nesto nauci o robici, dudicama itd. Tek kod kuce malo pogleda sta sam kupila tj sta je to bilo toliko tesko sto je nosio
Thx!
A to je sad vec drugi problem. Idem u petak kod doktora pa cemo vidjeti sto ce reci. Zao mi je samo da je moj gin bas sada na GO,(naravno, i on treba odmor, ali,..) I ono sto me jos zanima da li ce mi ipak prebaciti termin poroda tjedan ranije ili ne. Sad mi je samo do sigurnosti mojeg malog andela u meni!!! Iako nam to nece uopce biti jednostavno ako prebaci porod sa 20. na 13. Jer mi tek 15. dolaze sveki i sogi. Bog neka nam pomogne, ali samo da mi Dijete moje bude dobro!!!! Ostali rezultati su mi dobi i urin je sada u redu.