Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

...
Katy i Hipo.
.Nek se muž pazi s tim vratom i ja sam tak nahebala pa mi je ostao trajni invaliditet na vratu i dan danas imam problema,a prošlo je 15 godina od sudara..
...što kaže Katy,a mi još sa ta dva paradiramo...dvojke sam kaj nisu vani gore,cvili i cendra po noći,vrti se non stop,opće se nisam naspavala...jel staje kaj kakanje?
.
.
I sad bi njoj neko do 18.trebal stavit aparat,a znate ono čekanje itd.itd.
,samo su njemu mliječni popadali,al ga je zubarka poslala slikat zube jer mu trajni jedan fali,kad gle ti genetike...pa nosim i tu njegovu sliku od zuba da pitam žensku dok sam tam pa ak bu htjela/mogla da uzme i njega...
.
,tak da sam opće jedva spavala i odma na uranak Brufen 600 šljoknula,mada mi jučer nije niš bilo bolje po njemu...ne mogu se sagnut,ne mogu se skroz ispravit
...fala Bogu da je mm doma jer ja ne znam ko bi dizao M.Htjela sam i sa klincima na polnoćku danas,vidim da zgleda niš od toga,em oni takvi em ja takva
,mi još uvijek stojimo na 2...možda je B zbog zuba takav