Hipo,sve je status quo...čekam srijedu,cervikometriju i dalju presudu,ležim non stop,idem na wc i prat se...Kak mi je ova rekla da mi se to ušće krenulo otvarat,počela sam pit po 600 mg magnezija na dan i popijem po 2 Normabela od 2 mg samo da imam čim manje kontrakcija-bude ih oko 5,6 na dan i uz to...čekam i nalaz od brisa cerviksa kaj su mi uzeli u Suncu,trebal bi bit sad u pon,uto taman da nosim ovom svom ak će mi trebat neka terapija...samo molim Boga da me ne šalje još u bolnicu.
Muž je u pon završil sa M na hitnoj u Vinogradskoj,po noći se zbudil oko 4 i plače,vrišti,desnu nogu ne da taknut,ne da savit,ne diže se u kindaću,niš.Pa sam mislila da ju jemožda zaležao,dali mu Brufen,ma kakvi,ujutro isto-neće opće stat na nogu.ne hoda,koma.I long story short-upala koljena sa izljevom
,rekli tam da je to neka reaktivnaupala naneki infekt,moguće onaj kaj je bil nalik na mononukleozu prije mj.dana.Prepisali redovno 3x dnevno Brufen,u pon ga mora dovest na kontrolu.Već za 2 dana je bil ko novi,sad već sve normalno radi,al dajem mu još uvijek taj Brufen redovno dok mu ne naprave ponovo uzv u ponedjeljak...
Daj tog Hipca urazumi,ovo stvarno više nema smisla...