cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Nova kuhinja!

clock-img

11.03.2013, 14:33

clock-img

anaxx

pencil-img

4813

Uređujem kuhinju... dosta mi je stare (još od mojih roditelja), pa me zanima što vam je važnije: veća radna površina ili dvokoritni sudoper... nikako da se odlučim :)

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

clock-img

11.03.2013, 14:42

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Definitivno veća radna površinauser posted image
Ako ćeš imati mašinu za suđe onda ti je zbilja dovoljno jedno korito. Ja doduše sa strane imam onu malu plastiku sa odlaganje čistog suđa jer kad mm ode na brod onda mašinu ne koristim već ručno operem to malo što R i ja koristimo. 

Roko i Dino user posted image

clock-img

11.03.2013, 14:42

clock-img

Jully

pencil-img

203

Ja sam dala raditi novu kuhinju prije 4 mjeseca i izbacila sam dvokoritni sudoper, imam perilicu i mali okrugli sudoper. Mislim da je to bio pametan potez user posted image

Ivano - 30.11.2012.
Ema - 13.12.2014.

clock-img

11.03.2013, 14:45

clock-img

LorVer

pencil-img

633

Mi smo po ljeti stavljali novu kuhinju i bitna mi je bila velika radna površina pa sam se odlucila na jednokoritni podpultni sudoper i to onaj veci i dublji.
I mogu reci da sam pre zadovoljna. Konacno mi i najveci protvan u njega stane.
Osobno sa misljenja ako postoji perilica da nema potrebe za drugom rupom.

Sterne fallen nicht von Himmel,
sie werden geboren

clock-img

11.03.2013, 14:46

clock-img

tina0310

pencil-img

1019

user posted image user posted image user posted image

obožavam kuhinje,samo nekako stalno me prate male kuhinje a ja bi šta većuuser posted image

dva sudopera br 1,br 2 sve stavi pod ploču,mašinu za sude,elemente...tako da ćeš imati oboje

tako sam ja,ijako mi je .mala kuhinjica,tek 2 elementa i mašini za sude,al izgleda ok.kad smo se selili nije nam se uklapala boja...al samo sam je oblipila tapetama u boji i sad imam modernu crno-bilu kuhinjuuser posted image

clock-img

11.03.2013, 14:48

clock-img

anaxx

pencil-img

4813

Jully, tako bi i ja najradije, i meni se sviđaju ti okrugli sudoperi...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

clock-img

11.03.2013, 15:24

clock-img

seraphyme

pencil-img

1452

veća površina. ali mi se sviđaju ona velika korita za suđe

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

clock-img

11.03.2013, 20:24

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

i ja kažem veća površina.ja imam sudoper mali okrugli i imam pored mali dio za cijediti suđemako ga kojim slučajme perem na rukeuser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

11.03.2013, 21:18

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Glasam za veću radnu površinu. Ako imaš perilicu dovoljan ti je jedan sudoper

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

11.03.2013, 22:07

clock-img

sretnaz

pencil-img

1030

Veća površina i perilica. Ali i veliko korito, ako ima mjesta. Takosam i ja napravila. Lakse se peru veliki lonci, zdjele, salata, čisti riba.

clock-img

11.03.2013, 22:08

clock-img

Kony

pencil-img

416

Veca radna ploha!!!

2.12.2007 seka Lu
1.05.2012 braco Lu

clock-img

18.03.2013, 14:52

clock-img

anaxx

pencil-img

4813

Evo me ponovo: trebam mišljenje za ugradbene aparate...
Kao prvo izabrala sam okrugli jednokoritni sudoper (imam perilicu), i od aparata bi uzela elektrolux ploču 3+1 (plin+staklokeramika) i pečnicu isto od elektrolux-a, s katalitičkim samočišćenjem...
zanima me da li netko ima to i kako je zadovoljan...
pečnica će mi biti povišena i ugrađena do frižidera pa su mi rekli da tada ne preporučaju pirolizu ako čišćenje jer je to jako velika vručina i bla, bla....

ajde malo savjeta nabacite.... user posted image

clock-img

18.03.2013, 16:13

clock-img

mama_25

pencil-img

758

veća radna površina i okrugli sudoper, to si i ja jako želim..da znaš da sam ljubomorna na tebe user posted image , i ja bi novu kuhinju i hrpu drugih stvari - namještaja.

clock-img

18.03.2013, 19:11

clock-img

anaxx

pencil-img

4813

Ova moja stara kuhinja je jos od mojih roditelja, ja sam ju koristila 10 godina, mislim da sad zasluzujem novu!!!user posted image

clock-img

18.03.2013, 19:26

clock-img

sarah_zg

pencil-img

1083

IZVORNA PORUKA: anaxx

Evo me ponovo: trebam mišljenje za ugradbene aparate...
Kao prvo izabrala sam okrugli jednokoritni sudoper (imam perilicu), i od aparata bi uzela elektrolux ploču 3+1 (plin+staklokeramika) i pečnicu isto od elektrolux-a, s katalitičkim samočišćenjem...
zanima me da li netko ima to i kako je zadovoljan...
pečnica će mi biti povišena i ugrađena do frižidera pa su mi rekli da tada ne preporučaju pirolizu ako čišćenje jer je to jako velika vručina i bla, bla....

ajde malo savjeta nabacite.... user posted image

Ja imam sve elektrolux, osim te ploče za kuhanje, ona je whirpool i bezveze mi je, crno staklo, sve se vidi, ali kod mene se općenito sve vidi u kuhinji (mislim na zmazanoću) jer je crveno-crna, odnosno bordo crna.
Dakle, imam pećnicu s pirolizom i to je super stvar, ali moja je na drugom kraju od hladnjaka, isto je povišena i grije to dosta, ali isplati se, vjeruj mi. Pa jel ti mora baš biti uz hladnjak? Ne možeš promijeniti raspored?

Baci brigu na veselje!

clock-img

18.03.2013, 20:24

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Ja isto nebi stavila pećnicu pokraj hladnjaka,jel možeš to nekako drugačije napraviti?

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

18.03.2013, 20:34

clock-img

LorVer

pencil-img

633

Na zalost nemozes staviti pecnicu kraj frizidera.
Ja sam uzela isto keram plocu ali 2+2 . Dva su indukcijska. I sad mi je ko pesu zao sto nisam uzela kompletnu plocu indukcijsku. Jer kao prvo brzo se kuha, a kad nesto iskipi samo se sa mokrom krpom obrise jer se nista ne zapece.

Otvori si stranicu Ikee, na njoj mozes unjeti mjere svoje kuhinje i napraviti pravilni nacrt.

Sterne fallen nicht von Himmel,
sie werden geboren

clock-img

18.03.2013, 20:54

clock-img

inesica

pencil-img

877

Piroliza nije isto sto i kataliticko samociscenje, ali svakako nije doro da pecnica bude do hladnjaka, kasnije ce ti biti zao ako ostavis tako...sto se tice samociscenja pecnice opcenito, po meni je to bacanje novaca jer trosi puno struje kad se cisti i opet to moras brisati, a nece ti trebati ako ne opcenito pecnicu ne koristis cesto.
Za odrzavanje se kolegica s posla kune u staklo na zidu umjesto plocica, kaze da je to najbolja stvar koju je napravil za sebe.

Ljudi uvijek priželjkuju nekakve promjene, iako ne žele ništa mijenjati.

clock-img

18.03.2013, 21:05

clock-img

sarah_zg

pencil-img

1083

ne dam pirolizu ni za što na svijetu! Ne treba ništa ribati poslije toga (barem kod mene), uključim ju navečer i ujutro samo pobrišem, bez ribanja. A sve troši struju. I sušilica. pa sad ne znam kako sam i zašto sve ove godine živjela bez nje!

Baci brigu na veselje!

clock-img

19.03.2013, 00:29

clock-img

sretnaz

pencil-img

1030

imam pirolitičko čišćenje koje još nisam koristila jer se nije dovoljno uprljala. Ali i katalitičke obloge su super! Ima prijateljica i zadovoljna je. Uzmi pećnicu s teleskopskim vodilicama, olakšavaju život dosta. A što se tiče ploče za kuhanje... pa ako uglavnom kuhate na plin, a struja je za rezervu, jeftinije je uzeti 4 plina i jedno malo rešo koje ćeš držati negje za rezervu. A može dobro doći za kuhanje kave na terasi!

N.... 6.09.2012. 3860 g, 53 cm
K... 24.06.2014. 3250 g, 47 cm

clock-img

19.03.2013, 09:29

clock-img

anaxx

pencil-img

4813

cure hvala na odgovorima....
što se tiće rasporeda, tako mora biti jer mi tako najviše odgovara... ipak sam ja arhitekt po struci, nacrtala sam si kuhinju na sve mopguće načine i izabrala najbolje... staviti ću vam sliku kad bude gotova...user posted image

ugradbene pečnice ne griju bočne stranice jer su bolje izolirane od samostojećih, a i friž. mi je ugradbeni pa je to već dva sloja drva između tako da tu nema straha...osim kod pirolize, pa to nisam uzela, ali ja ni ne koristim pečnicu tako često pa se nadam da će mi i ove katalitičke ploče biti ok.
osim toga pečnici se prednje staklo skida i može u perilicu (bočno su te ploče koje se navodno samočiste :)

moje je pitanje zapravo bilo za aparate, koliko ste zadovoljni s elektroluxom, i da li imate iskustva s tim katalitičkim pločama, kako ste zadovoljni sa staklokeramikom...???

clock-img

19.03.2013, 09:36

clock-img

sarah_zg

pencil-img

1083

Ja imam elektrolux pećnicu, perilicu, hladnjak i mikrovalnu. Sve je staro 6 godina, još nema kvara i ja još nemam prigovora.
Cure, kako ne koristite pećnicu?
Ja kad pečem puru meni to šprica na sve strane. Možda zbog maslinovog ulja?
Nemam pojma.
baš se veselim slikama. Mi nismo arhitekti al smo isto sami sebi crtali i stolar nam napravio po mjeri. ja prezadovoljna.
Kad smo mi kupovali te aparate, bili su malo skuplji od ostalih (ne znam kakve su sad cijene), ali su nam savjetovali elektrolux. Kažu da je zanussi ista stvar, samo drugo ime i nešto niže cijene. Ja ne znam baš, samo sam tako čula.
meni se ne sviđa moja ploča za kuhanje. Imam 4 plinska. To staklo mi je ok manje-više i lagano za čistiti, ali one ''žice'' ili kako se to već zove, znaš one na kojima se kuha - e to mi nekako ide na živce. Tako da je ta ploča prvo što ću minjati, al nemam pojma kakvu ću kupiti, samo znam da struju neću jer na plin sam se nekako navikla.

< Poruku je uredio sarah_zg -- 19.3.2013 9:39:18 >

Baci brigu na veselje!

clock-img

19.03.2013, 09:55

clock-img

anaxx

pencil-img

4813

Ej sarah,
Znači staklo se lako održava! Super! S čime se pere? Nešto posebno ili ?
I ja sam do sada imala elektrolux i nikad kvara, pa sam zato i sada kupila, valjda se nisu pokvarili... :)
Što se pečnice tiće, mislila sam da ju ne koristim svakodnevno, nego prilično rijetko, vikendom...
Ni ja ne bi mjenjala plin za struju, navikla sam....

clock-img

19.03.2013, 10:04

clock-img

sarah_zg

pencil-img

1083

Ma znam da postoje neka sredstva za to čistit, ali ja to sve s onim purom za pranje suđa i sve ide dolje, samo su valjda oni kolutovi od plina i one žice gore od nekog čudnog nekvalitetnog materijala i oni se teško održavaju, tj. čisti su, ali izgledaju nekako pohabano. Na tom staklu se vidi i kap vode, ali ja više nisam osjetljiva na te stvari user posted image
pobrišem i gotovo

http://www.elipso.hr/bijela-tehnika/ugradbene-ploce/WHI-AKM403NB/
super izgleda, kad je nova user posted image
ali ja bi sad neku drugu. Muž kaže da ne mijenjam dok ne crkne user posted image

< Poruku je uredio sarah_zg -- 19.3.2013 10:07:34 >

Baci brigu na veselje!

clock-img

19.03.2013, 10:31

clock-img

anaxx

pencil-img

4813

moja ploča:
http://www.electrolux.hr/Products/Kuhanje/Plo%c4%8de/Kombinirane_plo%c4%8de/EGE6182NOK

pečnica:

http://www.technomarket.hr/products/09065651/electrolux-eob-53004x