evo i mene malo...5 godina smo čekali bebicu, ja sam imala hiperprolaktimiju, visok prolaktin, i rijetko kad je dolazilo do O, a moj muž jako loš s-gram i pokretnih spermića jako jako malo..... pokucali smo na sva moguća vrata, prošle godine u 10 mj, smo išli prvi puta na postupak iseminacije AIH, nije uspjelo....jako me je to pogodilo, svaku noć sam molila Boga da mi usliši molitvu i da jednog dana ja i mm osjetimo tu najveću radost...psihički sam jako pala, ali moje cure sa rr su me uvijek podržavale.... no u 10mj, krajem negdje moja kolegica sa posla je išla u Međugorje i sjetila se mene i moje patnje, donjela mi je krunicu i molitvu za nerođene..... Ja sam vam tu molitvu svaki dan molila, u 12 mj krenuli smo u postupak izvantjelesne oplodnje IVF, svaki dan sam molila krunicu za nerođene, tri dana prije vađenja bete sam imala roskasti iscjedak i sva u suzama sam opet mislila da nije uspjelo ni ovaj put.... doktor je zatjevao da napravim ipak betu, i moja beta je bila visoka 1081..... evo i sad plačem kad to pišem, sada sam u 21tt, moja curica raste ali svaku noć molim krunicu za nerođene, i moju curicu.... znam da su iza mene dobar i stručan tim doktora koji su super i i odlično napravili posao ali vjerujem da mi je ova krunica jako pomogla, i molit ću je svaku noć.....
KRUNICA ZA NEROĐENE, BJELA KRUNICA
Bijela krunica
Kako moliti „Bijelu krunicu“? Treba se moliti ovako: Znak križa. Poljubi medalju. Reci s ljubavlju: DOĐI DUŠE SVETI, DOĐI DUŠE ŽIVOTVORČE, DOĐI DUŠE BOGA ŽIVOGA! EUHARISTIJSKO SRCE ISUSOVO, SMILUJ NAM SE! PREŽALOSNO SRCE MARIJINO, MOLI ZA NAS! BETLEHEMSKA NEVINA DJEČICE, ZAGOVARAJTE…(ja svaku noć zagovaram za svoju bebicu da bude zdrava i zdravu trudnoću, ali dok nisam mogla zatrudniti zagovarala sam da dobijem bebicu)
Prvo crveno zrno: Oče naš…
Tri sljedeća zrna: Zdravo Marijo…koji neka nam umnoži vjeru, pa opet Zdravo Marijo...koji neka nam učvrsti ufanje, pa opet Zdravo Marijo... koji neka nam usavrši ljubav.....
Zadnje crveno zrno i sva ostala crvena zrna, moli „Molitvu prikazanja“: OČE NEBESKI, PRIKAZUJEMO TI RANE I KRV ISUSA KRISTA, JAGANJCA BOŽJEG, KOJI ODUZIMA GRIJEHE SVIJETA, SUZE MAJKE MARIJE I LJUBAV SVETOGA JOSIPA, MOLEĆI MILOSRĐE ZA NAS I ZA NEROĐENE! AMEN.
Sva bijela zrna: Zdravo Marijo, pa se kaže
ISUSE, MARIJO, JOSIPE, JA VAS LJUBIM I MOLIM- SPASITE NEROĐENE!
Nakon posljednje „Molitve prikazanja“OČE NEBESKI, PRIKAZUJEMO TI RANE I KRV ISUSA KRISTA, JAGANJCA BOŽJEG, KOJI ODUZIMA GRIJEHE SVIJETA, SUZE MAJKE MARIJE I LJUBAV SVETOGA JOSIPA, MOLEĆI MILOSRĐE ZA NAS I ZA NEROĐENE! AMEN. izmoli tri puta Slava Ocu…
Ako ne moliš Litanije, reci još:
Sveti Mihaele Arkanđele, moli za nas!
Anđeli Čuvari Nerođenih, molite za nas!
Blažena Majko Terezijo, moli za nas!
Slugo Božji Ivane Pavle II, moli za nas!
Pet desetica… Kao pet rana Kristovih… Kao peta, središnja Božja zapovijed: NE UBIJ!
LITANIJE SVETIM SRCIMA ISUSA I MARIJE ZA SPAS NEROĐENIH
Srca Isusa i Marije, dva sveta ognjišta ljubavi,
SPASITE NEROĐENE!
Srca Isusa i Marije, sigurne luke spasa,
Srca Isusa i Marije, utočišta nevinih srdašca,
Srca Isusa i Marije, utjehe u našim borbama,
Srca Isusa i Marije, snage u našim nemoćima,
Srca Isusa i Marije, pomoći u našim potrebama,
Srca Isusa i Marije, najsnažnije obrane od Zloga,
Srca Isusa i Marije, izvori mira i milosrđa,
Srca Isusa i Marije, ispunjena oproštenjem i pomirenjem,
Srca Isusa i Marije, koja odvraćate osudu i gnjev,
Srca Isusa i Marije, koja darujete nježnost i milost,
Srca Isusa i Marije, obrane od zavisti i mržnje,
Srca Isusa i Marije, zaštite od grijeha i nečistoće ovoga svijeta,
Srca Isusa i Marije, slavna vrela života i radosti,
Srca Isusa i Marije, pouzdane jakosti u kušnjama i napastima,
Srca Isusa i Marije, koja skršujete oholost i uznositost,
Srca Isusa i Marije, koja uništavate zle želje i sklonosti,
Srca Isusa i Marije, suprotnosti svih zlih neumjerenosti,
Srca Isusa i Marije, stijene spasa žena i djevojaka,
Srca Isusa i Marije, pećine jakosti muževa i mladića,
Srca Isusa i Marije, snažni štitovi u trenucima očaja,
Srca Isusa i Marije, oružja vjere i ljubavi Boga Trojjedinoga,
Srca Isusa i Marije, Bezgrešna i Prečista naša naslado,
Srca Isusa i Marije, koja dajete život u punini,
Srca Isusa i Marije, koja čuvate začetu djecu Božju,
Srca Isusa i Marije, koja ćete izvojevati zadnju pobjedu,
Srca Isusa i Marije, koja nas ljubite neopisivim žarom,
Srca Isusa i Marije, koja sagorijevate u milosrdnoj ljubavi,
Srca Isusa i Marije, razapeta, ponižena i odbačena,
Srca Isusa i Marije, proslavljena, ustoličena i vladajuća,
Srca Isusa i Marije, najvjerniji prijatelji djece i malenih,
Srca Isusa i Marije, sjajni odsjaji nebeskih divota,
Srca Isusa i Marije, čuvari ćudoređa i poniznosti,
Srca Isusa i Marije, najsigurnije pomoći nerođenih,
Srca Isusa i Marije, JA VAS LJUBIM I MOLIM;
SPASITE NEROĐENE!
i za kraj još jednom kažem molitvu prikazanja, zagovor i poljubim križ.....
Evo drage moje ja vjerujem da je meni pomoglo i pomaže mi još uvijek......ja molim svaku noć samo jednu deseticu.... nadam se i vjerujem da će vam ova molitva i krunica uslišiti molitvu i da će ti uskoro postati trudnice..