DEVETNICA ZA BUDUĆE MAJKE
Ova devetnica je namjenjena za žene koje iz razno raznih razloga još nisu postale majke a imaju jaku volju i želju , molimo Gospodina i Majku Božiju da budu u pomoći ,molimo devetnicu i krunicu svete Ane na tu nakanu ,jer i ona je dugo bila nerotkinja prije nego je rodila našu Nebesku Majku Mariju
Posvetna molitva
O slavna sv. Ano, pred svim majkama slavljena, kojoj je i sama Majka Božja bila najposlušnija kćerka: divim se veličini, na koju te Bog uzdigao, i milosti, kojom te napunio.
Sjedinjujem se s Marijom, preblaženom i nepovrijeđenom Djevicom, da te sve više častim, ljubim i tvojoj se zaštiti povjerim.
Kao neznatni znak svojeg pobožnog čašćenja posvećujem cijeli svoj život Isusu, Mariji i tebi.
Isprosi mi milost, da ga provedem sveto i uvijek neba dostojno. Amen.
O sretna i blažena majko sveta Ano, majko Isusove majke Marije, zaručnice svetoga Joakima, koja si poslije neplodnih godina molitvama, suzama i postom, isporsila od Boga kćerku Mariju, pomnjivo ju odgojila i pazila i spominjući se dara ponizno je u hramu Bogu prikazala.
O slavna majko, koja rodivši Mariju rodila si nama premilostivu odvjetnicu i pomoćnicu.
Znam da po tebi imam i k njoj pristupit, kao što po Mariji pristupam k Sinu njezinu Isusu Kristu.
Zato molim tebe i svetoga Joakima, da me preporučite svojoj kćerci, neka mi u svakoj potrebi bude u pomoći.
Ako vi, o blaženi roditelji, za me što od nje zaprosite, kako je ovom svijetu poslušna bila vašim zapovijedima, tako će i sada, u nebu uslišati molitve vaše.
Moli za nas sveta Ano,
Da dostojni postanemo obećanja Kristovih.
Krunica sv. Ani
9x Zdravo Marijo (kad se moli Zdravo Marijo nakon .....blagoslovljen plod utrobe tvoje Isus doda se...
i blagoslovljena tvoja divna majka Ana koja ti je darovala tvoje djevičansko tijelo...)
9x Slava Ocu
1 puta Vjerovanje