Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

....Bella i meni je jedini ali sam na RR već duže od godinu dana,pa znam svaku rupu
,sinoć me počelo grčiti u desnoj preponi,prije dva dana me u 5.50 probudili lažni trudovi 2 komada...jedva čekam ...... Prvu bebu,odnosno kako on kaže ja sam dječak,rodila sam u sred zime 27.12 2009.snijeg,zima,ni upola teško kao ova trudnoća,na dan termina....
. E vo jučer sam spremila torbu,popeglala veš,i sredila kimbač,generalaka napravljena i sada samo valja čekati....ahahahhhh to slatko iščekivanje.....mada me malo šora i strah,prvi porođaj trajao gotovo 13 sati,doma puknuo vodenjak,odmah krenuli trudovi i to jaki,česti a otvorena 1 cm,rodila u 15.30,a nakon toga kiretaža jer je ostao veliki dio posteljice! Ali dobro ne znači da će i sada biti tako ,moja baka kaže drugo samo izleti van (moš si mislit)...ali vjerovat ću tako mi je lakše! Kako ste vi,gdje ćete roditi(bolnica)????
je ipak lijepše u našim bušama...ja sinoć imala lagane trudove,ali prespavala sam ih...mm strepio na kraju i on od muke zaspao