writing-img

RE: CB:"Kišni dani"

clock-img

26.11.2011, 21:26

clock-img

pticica

pencil-img

3622

hvala cuba
jesi li vidjela kakvu kovertu je ona mami napravilauser posted image to mi je bas bilo posebno jer je prvi put tako nesto radila sa drugim ljudima, inace to nas dvije zajedno pravimo
dosla je do mene, kovertu je sakrila iza ledja i vrisnula iznenadjenje,poklon za tebe, bas sam se obradovalauser posted image

clock-img

26.11.2011, 21:27

clock-img

pticica

pencil-img

3622

vecer mariolauser posted image

i ja bih da vidim tortu, bas jedva cekamuser posted image user posted image user posted image

clock-img

26.11.2011, 21:29

clock-img

pticica

pencil-img

3622

nisam ni ja nikada okitila jeluku bar prije 20.12., otkud njoj sada jelka na pameti pojma nemam

clock-img

26.11.2011, 21:34

clock-img

cuba

pencil-img

21489

pticice user posted image user posted image  za D, vidiš kako ona misli na svoju mamuuser posted image
Ma vjerojatno je vidila negdi u gradu s obzirom da su već sve počeli kititi pa bi sad i ona već kuću okitilauser posted image
Pepe, pa super. Lipo ste se onda podilili. Neka T gušta s tobom kući, vjerojatno mu baš fališ kad je ostao. Kažeš usisavao jeluser posted image  vidiš kako vridno dite imaš.
Večer mariolauser posted image

Roko i Dino user posted image

clock-img

26.11.2011, 21:36

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Ajoj pepice, dobro si opalila kad je krv išlauser posted image
Smiješ i lupocet 500 popit.
Dečke ti nisam vidila ali sam vidila auto ispred zgraadeuser posted image
Cuba sutra je slavljeuser posted image user posted image user posted image
Nemoj sad sa slikama kasnit do sljedećeg rođendanauser posted image
Ptičice sad sam vidila onaj dvorac, super je al malo skupuser posted image
Jel šefica pogledala seriju?

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

26.11.2011, 21:37

clock-img

cuba

pencil-img

21489

mariola, nije do mene. Ako mi ponovno ne bude tilo učitati slike, odustajem. Onda ću bar link od torte stavitiuser posted image

clock-img

26.11.2011, 21:39

clock-img

pticica

pencil-img

3622

jao jesam se ja danas provalilauser posted image user posted image
razgovaram sa mamom od prijateljice i tako joj pricam kako D navaljuje da kitimo jelku i kucu i sad smo pocele pricati kako je to sve izgledalo prosle godine i ja kazem
mm i ja samo sve super napravili, jelku okitili, cijelu kitu (oprostite) ma sve je bilo super, istom se zena poce onako malo smijati, hoce da sakrije smijeh , al joj ne uspijeva, e onda kad skontah prvo sam se smijala 5 minuta pa se zeni izvinjavalauser posted image user posted image user posted image kad u zemlju nisam propalauser posted image

clock-img

26.11.2011, 21:43

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Ma na lupocet sam i mislila,meni to nista ne pomaze....ma znas koliko je krvi curilo,ja sagnula glavu a ono cilo celo krvavo i kaplje na pod,uzasuser posted image

A ti si bila u Zd kad si vidila auto?

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

26.11.2011, 21:45

clock-img

mariola

pencil-img

19495

hehehe ptičice, aj bar ste se lijepo nasmijaleuser posted image
mene nešto probada doli, ne znam šta je,valjda sam se malo previše nahodala danas.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

26.11.2011, 21:45

clock-img

pticica

pencil-img

3622

boli li pepe sada?

serija zavrsena, srecom, sad idu pripreme za spavanje, i onda konacno nastupa mir i tisinauser posted image

clock-img

26.11.2011, 21:46

clock-img

pticica

pencil-img

3622

ma nije mi bilo do smjeha, al da ublazim situacijuuser posted image user posted image

clock-img

26.11.2011, 21:47

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Ma glava me malo boliuser posted image
A je me nasmija sadauser posted image
mariola bice si se malo preforsiralauser posted image sutra odmarajuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

26.11.2011, 21:54

clock-img

mariola

pencil-img

19495

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Ma na lupocet sam i mislila,meni to nista ne pomaze....ma znas koliko je krvi curilo,ja sagnula glavu a ono cilo celo krvavo i kaplje na pod,uzasuser posted image

A ti si bila u Zd kad si vidila auto?

O svaštauser posted image
Dobro si onda i prošla a još i sama domauser posted image
Mi bili cijeli dan u zadru i prolazim tamo kod tvoje zgrade i vidim auto.
Ajme nakupovala sam se novih kuglica i ukrasa za bor. Tek kad smo došli doma smo kužili da toga ima stvarno puno. Kaže mm aj bar ne moram na tavan po ukraseuser posted image  ima ih i na izvoz. Kupila sam i nove stoljnjake i nadstoljnjake i za kuhinju i boravak, novi adventski vijenac, ukrase za zavjese, ma svega i svačega, baš sam si dala oduškauser posted image
kad već nemam gušta kupovat xl odjeću moram se negdje izguštatuser posted image
Posli smo se našli s T kumovima i išli u Šime na ručak/večeru. Onda smo se sjetili da nam je sutra 5 godina da smo zajednouser posted image
T zaspao u autu čim smo krenuli ( 18:30) i neće se do jutra buditiuser posted image

< Poruku je uredio mariola -- 26.11.2011 21:55:40 >

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

26.11.2011, 21:54

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Cure idem pod tuš i na spavanje. Već na veliko zijevam. Sutra me čeka još jedno rođendansko slavlje pa da budem orna i čila za cjelodnevni dernekuser posted image
:-***user posted image

clock-img

26.11.2011, 21:55

clock-img

pticica

pencil-img

3622

idem ja dijete spremiti za spavanja, cujemo se kasnije, iako znam da vas nece bitiuser posted image

clock-img

26.11.2011, 21:57

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Cuba ln..-*
Mariola lipo si sopingiralauser posted image user posted image user posted image
Ma i meni je odma palo na pamet da sam sama domauser posted image al srecom sve je okuser posted image

clock-img

26.11.2011, 22:10

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Cuba ln a i tebi ptičice ako se ne vratišuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

26.11.2011, 22:17

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Gibam i ja pomalo,idem jos pod tus i mozda malo pred tv. Laku nocuser posted image

clock-img

26.11.2011, 22:18

clock-img

andydea

pencil-img

4754

evo i mene curke....ja sam danas baš uživala....mm i ja smo otišli u šetnju gradom i na većericu....što dugo nismo,a klince smo ostavili kod bake i dede da se malo poigraju s njima....kasnije smo i mi još malo ostali pričati...i tako sve u svemu super dan!!!!vidim da ste i vi uživale....user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

clock-img

26.11.2011, 23:02

clock-img

mariola

pencil-img

19495

ja malo zaglavila na ebayuuser posted image
Idem leć pa ću sutra naručivat kad malo odspavamuser posted image
LNuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

27.11.2011, 08:13

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Jutro cureuser posted image

user posted image

clock-img

27.11.2011, 09:06

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Jutrouser posted image
Cuba jesi još tu?
Kad fešta počinje?

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

27.11.2011, 09:09

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Hej draga, jutrouser posted image
Tu sam, još uvijek u piđami, nedjelja jeuser posted image
Fešta počinje u 17h pa do kad potraje. Baš se veselim ko da je meni rođendanuser posted image
Kako ste mi vi, jeste se naspavali?
Mi jesmo, malo prije 8h se probudili. Sad još ljenčarimo po kući, oko 10h ćemo vani u šetnju, sunčan je danuser posted image

clock-img

27.11.2011, 09:10

clock-img

mamica29

pencil-img

667

Jutro Mariola. Jan mi je bolestan, ima temperaturu do 39,0 i to je jedini simptom (valjda neka viroza), trenutno ima 38,3 al to još ne skidam dok ne prijeđe 38,6. al najvjerojatnije ćemo na hitnu pa na pedijatriju da bar vide leukocite i crp. i baš opet vikenduser posted image user posted image Kako ste vi?

JAN 04.05.2006.

clock-img

27.11.2011, 09:18

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Ajoj mamice, baš mi je žaouser posted image
Ljubi mišića malog i neka mu što prije prođeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Cuba, znam kako ti jeuser posted image
Mi smo super, spavali do 8:15h a T zaspao sinoć u 18.20user posted image
Evo ga nosa svoj kišobran i panetoneuser posted image . Malo i po novim kuglicama čeprka. Morat ću ja malo ranije kitit boruser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥