drage moje forumašice,
ja sam od četvrtka ponovno u bolnici, radi temperature koja se diže pa pada, pa diže pa pada.. ovu noć sam se stalno znojila, bila sam skroz mokra, a dr. veli da nema pojma otkud ta temperatura.. krvna slika je uredna.. na brisevima izolirane neke bakterije, čudno da niu uništene nakon tolike terapije antibiotikom koju sam primila, pa je možda to uzrok mojem lošem osjećanju i temperaturi.. ipak je to bio pobačaj u visokom stupnju trudnoće pa je i maternica u oporavku još.. uglavnom, čakam vizitu da dođe.. tako da se družim sama sa sobom i svojim jadom u bolnici..
muž nije bio u vikendici bio je za vikend kod mene u bolnici, i razgovarali smo.. on već planira sljedeću trudnoću, a ja sam još u oporavku, tek je deset dana prošlo..
odlučila da više neću pokušavati. on me sprema da ponovno ostanem trudna, odmah hospitalizacija i strogo ležanje, a nije svjestan kroz kakve sam muke prošla i još uvijek prolazim i kroz kaj ću još prolaziti.. uopće nije svjestan,a taj teret trudnoće opet stavlja na moja leđa..
doktorica mi je rekla da bi umrla od straha da joj dođem nakon nekog vremena i kažem da sam trudna jer ne zna što bi sa mnom radila, prekompliciran sam joj slučaj.. em temperatura, sklonost infekcijama, skraćen cerviks.. doslovce mi je rekla kako ne vjeruje da mogu iznijeti trudnoću do kraja, uvijek mi se dogodi pobačaj u dvadesetom tjednu zbog insuficijencije cerviksa.. uputila me eventualno jednom stručnjaku za patologiju trudnoće u zagreb da se javim na pregled i obradu, pa da čujemo kaj će on reći.. ali pretpostavljam da isto to..
rekla mi je da nek u njhovu bolnicu ne dolazim trudna jer ne znaju kaj bi sa mnom..
nisam ni ja spremna na pobačaj za pobačajem, to su ipak zdrava normalna dječica koju zanosim, moji anđelčići, a umru i ne mogu ih svjesno unaprijed osuditi na smrt..
tako da sam eto odlučila ne više zatrudnjivati, preteško mi je to, izgubit ću i fizičko i mentalno zdravlje do kraja..
a što se psihoterapije tiče, krenula bi da razriješim dileme koje imam sama sa sobom, jer me definitivno puno toga muči..
kako ste vi drage moje?