PRETRAŽI
Nađi članke, videe, forum...
NAPREDNO
Gdje tražiti?
PRIJAVI SE
REGISTRIRAJ SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Registriraj se
ili
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na registriraj se, pristaješ na Opće uvjete korištenja portala i potvrđuješ da si iste pročitao/la uključujući i upotrebu kolačića. POTVRDI
pes kad si se seXALA zadnji put hahahhha :P _____________________________Točka do točke točkica... 11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3 Naše sve <3 <3
prije tebe definitivno broj grudnjaka _____________________________...bejb...our be(a)st..... ....mini gospa.... bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)
znas ga s kim bi se poshevila od poznatih celebova _____________________________Točka do točke točkica... 11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3 Naše sve <3 <3
nemam pojma ni da li bi uopće,a kamoli s kim...svi ili u penziji ili maloljetni ili gay.... vampir ili vukodlak? _____________________________...bejb...our be(a)st..... ....mini gospa.... bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)
Nemam pojma,ali kad moram birati onda vampir ruž ili sjajilo? _____________________________DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!! Stigla i princeza ANA!!!
sjajilo boja očiju _____________________________"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."
zeleno-smeđa Najdraža boja? _____________________________DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!! Stigla i princeza ANA!!!
Mislim smeđa Tko ti je skuhao najgore jelo i što je to bilo? _____________________________.-..-. `·.·´ ?/ /? / \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!
ljubičasta casual, sportivo, ili elegant? _____________________________"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."
svekrvine juhe bez začina bijela ili šarena posteljina? _____________________________"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."
Šarena Crno ili bijelo? _____________________________DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!! Stigla i princeza ANA!!!
Crno Sex vs klopa? < Poruku je uredio Zvonki -- 16.7.2010 12:33:03 > _____________________________.-..-. `·.·´ ?/ /? / \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!
sex a sex feat. klopa :) ? _____________________________Točka do točke točkica... 11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3 Naše sve <3 <3
zavisi koliko se izmorim Jagode sa ili bez šlaga? _____________________________Roko i Dino
Bez Prestanite o klopi, ja sam na dijeti Što pamtiš zadnje kao najljepši događaj u životu? _____________________________.-..-. `·.·´ ?/ /? / \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!
Kad je nedavno R po prvi put rekao ma-ma Da li pušiš (cigarete ) _____________________________Roko i Dino
Ne pizza ili čevapi? _____________________________DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!! Stigla i princeza ANA!!!
Ćevapi s pizzom Što si zamjeraš? _____________________________.-..-. `·.·´ ?/ /? / \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!
što sam si nabiksala kile i nemam snage da ih skinem
strah od poroda i toga kaj me čeka na početku koliko boli porod? _____________________________Točka do točke točkica... 11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3 Naše sve <3 <3
IZVORNA PORUKA: Točkica28 koliko boli porod?
IZVORNA PORUKA: njanja što sam si nabiksala kile i nemam snage da ih skinem
IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: Točkica28 koliko boli porod? Tko ti je rekao da boli? Zašto pitaš, kaj te frka, ha?
IZVORNA PORUKA: Zvonki
Ne Dr. House? _____________________________Roko i Dino
ne baviš li se nekim sportom? Ili si se bavila prije trudnoće/poroda? _____________________________Korina 28.10.2010 naš najljepši anđelić "Život nagrađuje one koji ustraju" Karlo 10.04.2012
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život
I ove jeseni vas očekuju Dani beba, djece i trudnica, najveći sajam opreme za bebe u regiji koji ...
Kada kupuju dječju odjeću, roditelji uvijek razmišljaju o ulaganju u udobnu dječju odjeću.
Sponzorirano
Škola