PRETRAŽI
Nađi članke, videe, forum...
NAPREDNO
Gdje tražiti?
PRIJAVI SE
REGISTRIRAJ SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Registriraj se
ili
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na registriraj se, pristaješ na Opće uvjete korištenja portala i potvrđuješ da si iste pročitao/la uključujući i upotrebu kolačića. POTVRDI
mislim da se zna za ovu igru... dakle postavi se pitanje , a sljedeci odgovori i postavi novo... fora je, vidjet ćete... Ja prva... Koliko djece imaš? _____________________________Točka do točke točkica... 11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3 Naše sve <3 <3
jedno ..KOLKO IMAS GODINA? _____________________________moja mala cura je moje sve...
32 koliko si u braku? _____________________________gibam...
a kaj ak dvoje u isto vrijeme odg na pitanje? _____________________________"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."
4 godine.....
pa nek odgovore, nije bed... nisam još u braku... s koliko si partnera spavala? _____________________________Točka do točke točkica... 11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3 Naše sve <3 <3
2 oralni ili analni sex? _____________________________"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."
uf... sve sex sa dva prtnera? _____________________________Točka do točke točkica... 11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3 Naše sve <3 <3
ne najveći probani? (cm) < Poruku je uredio twitty -- 14.7.2010 11:16:30 > _____________________________gibam...
ahahhahha nitko neće odgovoriti... pa ne znam ni ja... nisam mjerila... ali taman da mi niš ne fali :P a ti? _____________________________Točka do točke točkica... 11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3 Naše sve <3 <3
23 a da još netko odgovori _____________________________gibam...
hahahahž crnac? ili vibrac? je taj od 23 _____________________________Točka do točke točkica... 11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3 Naše sve <3 <3
uf 23 mmmm, ja 19 najduži period bez sexa--u vezi _____________________________"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."
godinu dana najdraža poza? _____________________________gibam...
IZVORNA PORUKA: Točkica28 hahahahž crnac? ili vibrac? je taj od 23
ja sam ljubomorna dogy rules 69?da il ne? < Poruku je uredio pincirotvajler -- 14.7.2010 11:28:08 > _____________________________"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."
daaaaa najluđe mjesto radnje? _____________________________gibam...
IZVORNA PORUKA: twitty daaaaa najluđe mjesto radnje?
previše sam ljubomorna za swinganje a izgleda da se ostale srame koliko dugo traje vaš odnos? _____________________________gibam...
za sada ne, ali tko voli... gutate li? _____________________________mama dječaka plavih očiju
ne igracke? ja sam spora,ovo je bio odgov.za pincitovajler,ali moze i ovdje < Poruku je uredio katy mama -- 14.7.2010 11:36:15 > _____________________________moj mali sin,moja velika ljubav je stigo 19.09.2009.u 10.25
i na kaj da sad odg? gutanje -da sado ili mazo? _____________________________"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."
IZVORNA PORUKA: bembo za sada ne, ali tko voli... gutate li?
IZVORNA PORUKA: twitty a izgleda da se ostale srame koliko dugo traje vaš odnos?
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler IZVORNA PORUKA: twitty a izgleda da se ostale srame koliko dugo traje vaš odnos? a možda ko i sve normalne u ovo doba kuhaju traje s predigrom možda 15min pitanje sam gore postavila
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život
I ove jeseni vas očekuju Dani beba, djece i trudnica, najveći sajam opreme za bebe u regiji koji ...
Kada kupuju dječju odjeću, roditelji uvijek razmišljaju o ulaganju u udobnu dječju odjeću.
Sponzorirano
Škola