IZVORNA PORUKA: danery
e da....pozdravlja vas sve lilivana
pozdravi i ti nju
ja se baš nisam naspavala jer je jučer bio mi dan D.
mali je stalno zajeb___o ili barem meni tako bilo jer mi je prag tolerancije jako skračen zadnje vrijeme
vikala sam non stop na sve žive.za vrijeme marende se posvađala(malo)sa mojim draggim dok smo pokušavali dogovoriti se za zvrkićev ročkas koji je sutra a u subotu je trebala biti fešta ALI........ NIŠTA OD DOGA JER SVEKI DANAS IŠLA U BOLNICU da je prime za operaciju jer u crijevima ima neku izraslinu koja je inače bezopasna(polip)ali je njoj na krivom mjestu tj.baš u crijevu pa mora skidati.
nakraju su ih jučer zvali da dođu hitno po nalaze jer nalaz nije ok tj je neki zločudni ''polip''(ili tumor)tako da se sve ''zakuhalo''a moji živci više nemogu da sve do trpe.
kada sam prošli put bila trudna baka mi bila u bolnici i nakon 10dana od kada sam joj rekla je umrla.
sada kada mi je

napokon ok i sve uredu sada ovo sranje oko nje i mene je jaaaaaaaaaaaaaako strah da mi to ne naškodi jer mi je jaaako tešđko.
ujutro sam se rasplakala kada sam išla do svekrva da ga nešto pitam.....
pokušavam da budem mirna radi sebe i drugih ali mi neideeeeeeeeeeeee
kako da se smirim????????
ja MORAM sve držati pod kontrolom jer su drugi muški još gore ali ne pokazuju na klasičan način to