PRETRAŽI
Nađi članke, videe, forum...
NAPREDNO
Gdje tražiti?
PRIJAVI SE
REGISTRIRAJ SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Registriraj se
ili
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na registriraj se, pristaješ na Opće uvjete korištenja portala i potvrđuješ da si iste pročitao/la uključujući i upotrebu kolačića. POTVRDI
Evo komadi moji....kao što kaže naslov postaje vruće pa da vam odma pritočim nekaj _____________________________sad sam mama za 5 :) Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas ...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...
[Sadržaj poruke je obrisan]
hej komadi...evo taman na vrijeme dok sam još u laufu kaj pijete _____________________________sad sam mama za 5 :) Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas ...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...
Bok komadi Kak znam pogodit kad treba doć Nek nam ovo vrijeme potraje.
hej gljiva bokić....kako ste _____________________________sad sam mama za 5 :) Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas ...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...
uuuu Ninolina, pa ne znam baš da li bih smjela... dežurna sam, kaj ak bum morala na intervenciju? user posted image
Hej, ma kako ko, I opet ima upalu uha , pa sam već stvarno luda od tog. D je super, jedva dočekao sunce pa je stalno vani. Kako ste vi, ti?
a mišek mali...nadam se da bude brzo bolje...a i moji stalno vani...ja ok, ide nekako _____________________________sad sam mama za 5 :) Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas ...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...
no frks mila, nemam ja problema sa živcima, pogotovo na poslu, kod mene je spokojno
kooookeeeeeeee!!!!! kaj su visibabe odcvele? ninočka, daj mi hiti jednu onu roladicu gore, pliz!
a vidim ja da sem sama v birtiji, morala bum se sama poslužit.... hmmmmmmm evo, ak još ko naleti.... da imate kaj zagristi
mmmmmmm! lili, ja bum si zela onda to s orehima, kad ti nečeš! cvrle, super su kolačići
IZVORNA PORUKA: cvrčak Od cijele kuće,savija neke papire u origami pored meen da ne mogu ni kuckati,naravno..najviše voli mami na glavi sjediti
Taman kad zasjednem u birc I se probudi. Pozdrav svima, uživajte u kavici i kolačima
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: Mariachi mmmmmmm! lili, ja bum si zela onda to s orehima, kad ti nečeš! cvrle, super su kolačići mariachi takvi i meni odmah zapadnu za oko(i zub he,he). šta tvoje cure rade?
IZVORNA PORUKA: cvrčak
IZVORNA PORUKA: Mariachi mmmmmmm! lili, ja bum si zela onda to s orehima, kad ti nečeš! cvrle, super su kolačići
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život
I ove jeseni vas očekuju Dani beba, djece i trudnica, najveći sajam opreme za bebe u regiji koji ...
Kada kupuju dječju odjeću, roditelji uvijek razmišljaju o ulaganju u udobnu dječju odjeću.
Sponzorirano
Škola