writing-img

RE: C.B Ljeto nam se vratilo

clock-img

01.06.2010, 13:21

clock-img

m600

pencil-img

6732

cure moje i ja gibam...pusa vama i dječici,trudnicama i trbuščićima i trbušinamauser posted image user posted image user posted image
držite se i čujemo seuser posted image user posted image user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

clock-img

clock-img

cuba

pencil-img

21489

IZVORNA PORUKA: BUMBI

Drage moje ja vas napuštam,sva sam se pokočila sjedećiuser posted image
Idem se još malo izvaliti dok D spava..papa

Uživaj Bumbi u miru i tišini user posted image

Roko i Dino user posted image

clock-img

clock-img

cuba

pencil-img

21489

IZVORNA PORUKA: m600

cure moje i ja gibam...pusa vama i dječici,trudnicama i trbuščićima i trbušinamauser posted image user posted image user posted image
držite se i čujemo seuser posted image user posted image user posted image

ćaaaaooooouser posted image

clock-img

01.06.2010, 13:22

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

IZVORNA PORUKA: cuba

IZVORNA PORUKA: ninolina

IZVORNA PORUKA: BUMBI

Ma ko te zezauser posted image user posted image user posted image
Bitno da bude sve ok,a sad jel dečko ili cura nije bitno..svejdno imaš i jedno i drugouser posted image user posted image user posted image

ma naravno glavno da bude sve ok...ali ja bi DEČKAuser posted image user posted image

To ti ideš po redoslijedu ili user posted image user posted image

ahauser posted image user posted image
ma šalim se ali ja stvarno obožavam muškiće...ove moje babače samo oko tate plaze a dečki su moji

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

bokić komadi

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Idem i ja cure, R se probudio!

clock-img

01.06.2010, 13:26

clock-img

danery

pencil-img

10504

eto ti ga na...sad sve zbrisaše...user posted image user posted image user posted image booooook

a tako,nina,šaran te mami user posted image user posted image svašta...jesam svašta čula,al ovo još nisam user posted image user posted image user posted image

ja sam sad doradila ručak-baka pravila tijesto sa sirom,a ja utrpala tune,paradajz i krastavac user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

clock-img

01.06.2010, 13:27

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

IZVORNA PORUKA: danery

eto ti ga na...sad sve zbrisaše...user posted image user posted image user posted image booooook

a tako,nina,šaran te mami user posted image user posted image svašta...jesam svašta čula,al ovo još nisam user posted image user posted image user posted image

ja sam sad doradila ručak-baka pravila tijesto sa sirom,a ja utrpala tune,paradajz i krastavac user posted image user posted image

i meni onda nešto kažešuser posted image user posted image
već sam ih pojela u zadnjih mjesec dana četri puta...baš mi pašeju

clock-img

01.06.2010, 13:30

clock-img

danery

pencil-img

10504

pa ajde budi ti do večere sita od tijesta i sira sa šećerom user posted image user posted image

ti da si kod nas na prehrani i sa dečkima bi mršavila kako se nekad potrefe nebuloze user posted image user posted image

a nekad opet od pečenog miša do slona na ražnju...kako puhne kuharici...tj...ovisi koliko vremena ima do sapunice user posted image user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

clock-img

01.06.2010, 13:33

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

pa ajde budi ti do večere sita od tijesta i sira sa šećerom user posted image user posted image

ti da si kod nas na prehrani i sa dečkima bi mršavila kako se nekad potrefe nebuloze user posted image user posted image

a nekad opet od pečenog miša do slona na ražnju...kako puhne kuharici...tj...ovisi koliko vremena ima do sapunice user posted image user posted image

user posted image user posted image a ništa draga kuhaču u ruke i kuhaj
joj kaže meni moj sinek...skakuče oko mene i ja ga pitam ideš na wc a on meni ja za tebe sve radim, idem na wc, jedem kad ti hoćeš...metem hranu od denija...jer je iris prosipala.....aaaaaaaaaaa izludit će meuser posted image user posted image

clock-img

01.06.2010, 13:36

clock-img

danery

pencil-img

10504

[/quote]
joj kaže meni moj sinek...skakuče oko mene i ja ga pitam ideš na wc a on meni ja za tebe sve radim, idem na wc, jedem kad ti hoćeš...metem hranu od denija...jer je iris prosipala.....aaaaaaaaaaa izludit će meuser posted image user posted image

[/quote]

user posted image user posted image user posted image user posted image joj jadan mali,ajme šta ti tu svoju djecu mučiš user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

clock-img

01.06.2010, 13:37

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

user posted image user posted image user posted image user posted image joj jadan mali,ajme šta ti tu svoju djecu mučiš user posted image user posted image user posted image

a čekaj čekaj kad te počne zaje....user posted image a nema kod mene svi radimo sve...ima 3 godine ali zna metlicu držati u rukama...user posted image

clock-img

01.06.2010, 13:41

clock-img

danery

pencil-img

10504

neka neka...i treba tako...user posted image user posted image user posted image da ne bi za njim hodala i radila svaku sitnicu...

meni kad dođe susjeda sa klincima,ja im dam nek si nose čaše i sok sami,nahrane miša,promijene mu piljevinu...kad već hoće,nek im je na veselje...sve što mogu sami,nek rade...ništa im neće biti...user posted image

....mini gospa....

clock-img

01.06.2010, 13:42

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

neka neka...i treba tako...user posted image user posted image user posted image da ne bi za njim hodala i radila svaku sitnicu...

meni kad dođe susjeda sa klincima,ja im dam nek si nose čaše i sok sami,nahrane miša,promijene mu piljevinu...kad već hoće,nek im je na veselje...sve što mogu sami,nek rade...ništa im neće biti...user posted image

pa to je...moji stvarno iamju svoje zadatke za napraviti i to tražim od njih...nije im na odmet i ja sam morala pa mi ništa ne faliuser posted image

clock-img

01.06.2010, 13:50

clock-img

danery

pencil-img

10504

joj al me nasmija .... šta je to pita sa sirom user posted image user posted image user posted image user posted image

svaki kraj svoj naziv ima...

....mini gospa....

clock-img

01.06.2010, 13:51

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

ma mislim gibanjica nisam nikad čula za gužvaruuser posted image user posted image

clock-img

01.06.2010, 13:52

clock-img

ivkica333

pencil-img

116

hej curke...
mama je sebi rodila pomoć u kuhinji a tata neka pričeka user posted image

clock-img

01.06.2010, 13:54

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

IZVORNA PORUKA: ivkica333

hej curke...
mama je sebi rodila pomoć u kuhinji a tata neka pričeka user posted image

hej user posted image user posted image

clock-img

01.06.2010, 13:55

clock-img

danery

pencil-img

10504

nina da te upoznam....ova tu ivkica je inače moja najfrendica iz os...
ivkica...ninolina je meni rod iz 5.koljena lijevog kuka iz žumberka user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

clock-img

01.06.2010, 14:01

clock-img

danery

pencil-img

10504

točkice ne zvirlaj user posted image user posted image user posted image

ajde bolje na kavicuuuuuuuuuuu user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

clock-img

01.06.2010, 14:01

clock-img

ivkica333

pencil-img

116

hehe bilježim se sa štovanjem user posted image

clock-img

01.06.2010, 14:02

clock-img

danery

pencil-img

10504

joj ajd se posluži...kako baka? jel malo bolje?

....mini gospa....

clock-img

01.06.2010, 14:03

clock-img

ivkica333

pencil-img

116

curke ode ja napraviti MM ručak... zaželio čovjek soju za ručak a dobit će špinat, valjda neće primjetiti heheheuser posted image
briga me, moja je kuhača!

clock-img

01.06.2010, 14:04

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

nina da te upoznam....ova tu ivkica je inače moja najfrendica iz os...
ivkica...ninolina je meni rod iz 5.koljena lijevog kuka iz žumberka user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image bokić naj frendice....user posted image

clock-img

01.06.2010, 14:05

clock-img

danery

pencil-img

10504

samo pazi da potrefiš nijansu i sve prolazi user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

Zadnji članci

article-img