writing-img

RE: 4D ultrazvuk

clock-img

28.01.2011, 19:26

clock-img

Suzn

pencil-img

535

Ja sam od početka išla priv. gin. preko zdravstvenog od Croatie, pa nisam plaćala ništa. I svaki put mi je dala slikice i filmić. Od samog početka. Ali sve šta je mjerila, ili morala bolje pogledat je gledala na onom crno bijelom... Moje mišljenje je da se na tom crno bijelom doktori bolje snalaze, i da više vide. To što mi, ne profići tam ne vidimo ništ, nema veze. MOj malički je imao probleme sa bubrezima, i ona je to gledala isključivo tam na tom crnom. I mjerila te neke nakupine i ne znam šta već u bubregu....

Nakon 28. tjedna sam došla u Njemačku, kod nekog dr. koji je glavna faca tu, i bila par puta u bolnici na pregledima ( a BTW. bolnica, tj. taj dio za rađanje i trudnice je skroz novi) i nikad mi nisu radili 4 ili 3D. A imala sam problema, i puno plodne vode, i taj bubregić njegov, i kontrakcije.
Ako oni to tu ne rade, onda se vjerojatno 3 ili 4D ne treba radit za zdravlje djeteta... Oni sve vide na onom crno bijelom...

Na zadnjem pregledu u bolnici, u 35 tj. nam je napravila jednu sliku 3D, tek toliko, za nas. :)

Iako je to uvijek lijepo imat, i vidjet! user posted image

clock-img

16.02.2011, 11:14

clock-img

sabina z.

pencil-img

79

Jučer smo suprug i ja bili na 4 d uzv u Velikoj Gorici u poliklinici Zahi,koštao je 450 kn i vrijedi svaku kunu,osoblje je super,doktor ljubazan..naš sin se prekrasno vidio a što je najbitnije svi organi su detaljno pregledani..sve je u redu,dobili smo cd da pokažemo najmilijima doma..

clock-img

16.02.2011, 11:36

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

user posted image user posted image user posted image user posted image
ja jedva cekam da dodjem u hr...da idem na 3 i 4 d..jedva cekam

tamna cu biti negdje ...16 ili 17 tjedana..i sve se moze super vidjeti...jedva cekamm..user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.02.2011, 09:57

clock-img

uspavana

pencil-img

3044

mi još razmišljamo...moram se raspitati gdje ima tu najbliže čakovcu taj 3d ili 4d...pa pitat svojeg ginekologa na idućem pregledu što on misli.

Još uvijek čujem zvuk srčeka od zadnjeg uzv-a...neprocjenjivo user posted image

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

clock-img

24.02.2011, 10:10

clock-img

premija

pencil-img

159

IZVORNA PORUKA: uspavana

mi još razmišljamo...moram se raspitati gdje ima tu najbliže čakovcu taj 3d ili 4d...pa pitat svojeg ginekologa na idućem pregledu što on misli.

Još uvijek čujem zvuk srčeka od zadnjeg uzv-a...neprocjenjivo user posted image

Pozdrav..
Samo sam ti htjela napisati da u Čakovcu 3d ima jedino doktor Varga,a 4d jedino doktor Jalšovec.. Ostali nemaju.. user posted image
I da još spomenem,ja sam radila 4d ultrazvuk u 22.tj,sve se savršeno vidjelo,svaki organ,cijela beba,prekrasno user posted image I sad doma imam cd za uspomenu-neprocjenjivo user posted image A što se tiče cijene,ja sam kao pacijentica platila 300 kn,a one koje nisu upisane kod njega mislim da plačaju 450 kn..

05.03.2011. u 1h rodio se naš frajer IAN..

clock-img

24.02.2011, 10:12

clock-img

premija

pencil-img

159

IZVORNA PORUKA: Bebys

user posted image user posted image user posted image user posted image
ja jedva cekam da dodjem u hr...da idem na 3 i 4 d..jedva cekam

tamna cu biti negdje ...16 ili 17 tjedana..i sve se moze super vidjeti...jedva cekamm..user posted image user posted image user posted image

Ja sam čula da je 3d 4d ultrazvuk najbolje raditi između 20.-24. tj.

05.03.2011. u 1h rodio se naš frajer IAN..

clock-img

24.02.2011, 10:14

clock-img

uspavana

pencil-img

3044

hej, bok!
hvala ti na informacijama... vidjet ćemo još gdje ćemo i kada... sad na idućoj kontroli nema uzv, nego tek na onoj slijedećoj...al pitat ću ja ginekologa da vidim što će on reći na to.

kako si ti? još brojiš sitno user posted image

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.