writing-img

RE: 4D ultrazvuk

clock-img

29.10.2010, 21:28

clock-img

novamama

pencil-img

8532

ako ćeš zd, nema problemauser posted image

šalim se, sigurno cure u zg znaju, sretnouser posted image

Ča je život vengo fantažija....

clock-img

26.11.2010, 19:51

clock-img

INES88

pencil-img

141

ima li netko tko je u 14 tj.bio na 4d,vidi li se sto, i kad se na 4d moze vidit spol user posted image

clock-img

26.11.2010, 21:43

clock-img

Freya

pencil-img

104

IZVORNA PORUKA: matea4

jel ima ko kakvu preporuku da zna za neku ordinaciju u zagrebu?!?!?! user posted image

Ja sam dobila preporuku za polikliniku Vili, konkretnije dr. Kosa, tako da sam se kod njega i naručila. Sad sam 18-ti tjedan, idem u 20-om, tako da ako ti nije kasno pričekati 2 tjedna, javim kako je bilo.

U nizu događaja u mom životu, ništa nije bilo slučajno. Sve se dogodilo u skladu sa unutarnjim potrebama

clock-img

26.11.2010, 21:45

clock-img

Freya

pencil-img

104

IZVORNA PORUKA: INES88

ima li netko tko je u 14 tj.bio na 4d,vidi li se sto, i kad se na 4d moze vidit spol user posted image

Vjerujem da može, ako je beba u dobrom položaju. Meni je moja gin. u tom tjednu na najobičnijem 2d ultrazvuku rekla mogući spol. Tako da vjerujem da se na 4d bolje vidi. Ali s obzirom da se ta radost plaća poprilično, pričekaj još koji tjedan da se bolje vide i unutarnji organi i ostalo pa da i to dr. pregleda.

U nizu događaja u mom životu, ništa nije bilo slučajno. Sve se dogodilo u skladu sa unutarnjim potrebama

clock-img

26.11.2010, 22:08

clock-img

INES88

pencil-img

141

doktor mije rekao da je najbolje u 14 i 23 tj,pa i nije tako skupo 250kn,a dobijem slike i snimku moje user posted image na dvdu !

clock-img

27.11.2010, 08:50

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

27.11.2010, 09:17

clock-img

redprincess

pencil-img

52

IZVORNA PORUKA: Freya

IZVORNA PORUKA: matea4

jel ima ko kakvu preporuku da zna za neku ordinaciju u zagrebu?!?!?! user posted image

Ja sam dobila preporuku za polikliniku Vili, konkretnije dr. Kosa, tako da sam se kod njega i naručila. Sad sam 18-ti tjedan, idem u 20-om, tako da ako ti nije kasno pričekati 2 tjedna, javim kako je bilo.

Također preporučujem polikliniku Vili i dr. Kosa, ja sam bila s 20 tjedana i sve se super vidjelo, spol, detalji, protok krvi, ma sve! Jedino cura nije htjela lice pokazati, skrivala se rukama pa koliko god se doktor trudio nismo mogli dobiti lijepu sliku lica. Dr. Kosa mogu samo pohvaliti, takav pristup ne susreće se često!

clock-img

27.11.2010, 11:46

clock-img

Freya

pencil-img

104

doktor mije rekao da je najbolje u 14 i 23 tj,pa i nije tako skupo 250kn,a dobijem slike i snimku moje user posted image na dvdu !

250 kn? Pa gdje je to tako jeftino? Sve koje sam ja zvala su najmanje 500 kn! U Viliju je 600 kn.

clock-img

28.11.2010, 13:52

clock-img

INES88

pencil-img

141

u dubrovniku !

clock-img

28.11.2010, 15:57

clock-img

mayathebee

pencil-img

1544

Mi smo bili dva puta kod dr. Gebauer u poliklinici Podobnik u 11. i u 20 tj. Kod njih je užasno skupo (750kn), ako ne vodite trudnoću tamo, ali mi smo si dva puta priuštili i nismo požalili ni kune!!! Doktorica je predivna, osoblje preljubazno, klinika na takvom nivou da imaš osjećaj da te nose na dlanu!!! Mislim, za tu cijenu i mora tako biti . Nema čekanja, kad se naručiš si na redu, uzimaju mokraću, mjere tlak i težinu, na uzv dr. detaljno objašnjava apsolutno sve što vidi, dobiješ cd, dvd, slike.....i zovu te za nalaze ako radiš kakve pretrage! 100 puta ti kažu da samo pitaš što god te zanima, i da slobodno i zoveš ako te što mući! Što se tiće 4d-a to je isključivo za osobni gušt što je nama bio neprocjenjivi doživljaj, jer dobar ginić vidi sve i na 2d a pogotovo na 3d.

IVANO.... mamin i tatin draguljčić 06.01.2011.
ISSA..... mala naša palčica, mamina 'potica! 18.03.2014.

http://www.facebook.com/maja.cancar?ref=tn_tnmn#!/photo.php?v=2720553127823

clock-img

28.11.2010, 16:00

clock-img

INES88

pencil-img

141

jeli se sto moglo vidit u 11tj

clock-img

28.11.2010, 22:39

clock-img

mayathebee

pencil-img

1544

Ma vidlo se sve, i glava i rukice, i nožice......samo kaj je user posted image izgledao ko mali alien......user posted image user posted image user posted image

IVANO.... mamin i tatin draguljčić 06.01.2011.
ISSA..... mala naša palčica, mamina 'potica! 18.03.2014.

http://www.facebook.com/maja.cancar?ref=tn_tnmn#!/photo.php?v=2720553127823

clock-img

28.11.2010, 23:30

clock-img

S84

pencil-img

308

u dubrovniku !

U kojeg tocno doktora je to??user posted image

clock-img

29.11.2010, 20:25

clock-img

INES88

pencil-img

141

DR. Pavo Vukasovic ti radi za 250kn,dobijes snimku i slike na dvdu! 

clock-img

29.11.2010, 22:09

clock-img

S84

pencil-img

308

Super! Vidjela sam novi ultrazvuk kod njega, taman ga je dobio kad mi se trudnoca zakomplicirala pa sam morala nastavit preglede na Medarevu. U privatnika C. ce pregled 400 kn bez dvd-a na 4d ultrazvuku.
Sad znam gdje cu drugu trudnocu :)

clock-img

03.12.2010, 00:06

clock-img

marijana1406

pencil-img

2

poštovane majke i buduće majke....nova sam ovdje,trudna 18 tjedana,naime,naručila sam se za sl.tjedan na 4 d u polikliniku Vili kod dr.Radončića (po preporuci doktorice),zanima me ako netko od vas ima iskustvo kod njega,koliko traje uzv,da li se za tih 600 kn dobiju samo slike ili i dvd s snimkom???
unaprijed zahvaljujem na odgovoru user posted image

clock-img

03.12.2010, 13:24

clock-img

drugasrecica

pencil-img

996

Ja sam 4D radila u Splitu kod privatnika za 400 kuna u 20.tjednu. Sve se lipo vidi i umirilo me jer znam da je s bebom sve ok. Sve skupa je trajalo oko pola sata, a dobiješ sličice i snimak. Tad je bila mršavica za razliku od sada kad je već dobar komad bebe user posted image

Moje dvi srećice
Lea 10.12.2008.
Rina 17.12.2010.

clock-img

05.12.2010, 21:26

clock-img

matea4

pencil-img

32

ej... ja sam išla na Zvijezdu i platila 600kn,dobila sam 6 sličica i dvd....pa mislm da bi trebala dobit i tamo...meni je moj ginekolog preporučio tu polikliniku,reko mi je da je najbolja...pa sam otišla u 21 tjednu i sve je bilo super,iznenadila sam se kolko su ljubazni i dobri!!! a za vili sam čula isto sve najbolje,al eto otišla sam po preporuci ginekologa!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.12.2010, 12:48

clock-img

Tanjica Tanja

pencil-img

1999

Koliko čitam sve ste išle na 3d/4d između 20 i 23 tjedna. Meni je ginićka rekla kad sam nazvala da se naručim da se  javim tek oko 26 tjedna, odnosno od 26 do 30. Jel to nije prekasno, tj. zar beba onda nije prevelika već?

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

clock-img

10.12.2010, 13:02

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

pa moze se i ranije najljepse ti je SVE VEC BEBA IMA sa 25 tjedana...i sve se vidi...da 30 je vec puno...svakako se javi prije...nema potrebe cekati do 30 tj. cim ti dodje 25 tj. odamah se javi...sretno

clock-img

10.12.2010, 13:03

clock-img

ines

pencil-img

434

S prvim sam sinom sasvim slučajno završila na 3d ultrazvuku i imam prekrasnu sličicu kako cucla palac. Stvarno je nevjerovatno kako se to dobro vidi. S ovom drugom malenom nisam išla.

Mama dva mala anđela!

clock-img

10.12.2010, 13:18

clock-img

bembo

pencil-img

343

Je li vam netko od tih ginekologa objasnio kako taj 3D i 4D utječe na bebe? Imam bratića doktora koji se šokirao kad je čuo da postoji mogućnost da jednostavno odeš kod privatnika i platiš mu za takav pregled jer navodno da to nije dobro za bebu i da uopće to nema potrebe raditi ukoliko to sam doktor ne preporuci (naravno da ne preporucuje iskljucivo zbog vlastite zarade). Rekao je da je jako velika razlika između 2 i 3D u načinu na koji ga bebe osjete. žena mu je rodila prije 2 mj. tako da vjerujem da jako dobro zna o čemu priča, pri tome ona je pedijatrica i nije išla na nikakve dodatne uzv.

mama dječaka plavih očiju

clock-img

10.12.2010, 17:32

clock-img

Freya

pencil-img

104

IZVORNA PORUKA: bembo

Je li vam netko od tih ginekologa objasnio kako taj 3D i 4D utječe na bebe? Imam bratića doktora koji se šokirao kad je čuo da postoji mogućnost da jednostavno odeš kod privatnika i platiš mu za takav pregled jer navodno da to nije dobro za bebu i da uopće to nema potrebe raditi ukoliko to sam doktor ne preporuci (naravno da ne preporucuje iskljucivo zbog vlastite zarade). Rekao je da je jako velika razlika između 2 i 3D u načinu na koji ga bebe osjete. žena mu je rodila prije 2 mj. tako da vjerujem da jako dobro zna o čemu priča, pri tome ona je pedijatrica i nije išla na nikakve dodatne uzv.

Na svakom je budućem roditelju da tu odluku donese sam za sebe. Osobno ne idem na 4D iz hira ili zabave nego iz razloga jer želim provjeriti je li s bebom sve ok. Naravno da je dodatni plus što ću lijepo vidjeti svoju bebu. Pretpostavljam da većina ljudi ide upravo iz istih razloga kao i ja. Uostalom, ako ćemo tako, što je sa zagađenim zrakom, hranom punom steroida i hormona, odjećom prepunom kemikalija, kozmetikom, ispušnim plinovima....i tako dalje da ne nabrajam.
Stakleno zvono?

clock-img

10.12.2010, 21:21

clock-img

bembo

pencil-img

343

ne, ali neke stvari možemo izbjeći, a neke ne možemo. Samo mislim da se treba informirati ZA i PROTIV pa onda donijeti odluku, a i taj ginekolog koji spremi 500 tinjak kunića u đep za 15 min bi trebao isto reći da li je taj uzv bezopasan.

mama dječaka plavih očiju

clock-img

27.01.2011, 14:48

clock-img

MALINICA

pencil-img

3

Pozdrav svim trudnicama i mamama! Ja sam prvi put trudna i jako sretna! Jučer sam u 21.tjednu prvi put bila na 3D ultrazvuku u Zagrebu, privatna gin.ordinacija dr.Jeleković i preporučam svakom! Doktor je jako simpa, objasnio nam je sve tijekom pregleda. Predivno je bilo vidit to maleno biće! Čuli smo prvi put otkucaje srca! Ah divan osjećaj! Ustvrdio je da su svi organi pravilno razvijeni i sa 100% sigurnošću nam rekao da je curica user posted image Htjeli smo 4D ali malena se cijelo vrijeme micala i nije uspio. Za 4D bebica treba biti mirna bar 7sekundi i da je ulovi u dobrom položaju pa tu 3D sliku pretvori u 4D. Ali nema veze, jako smo bili sretni kad smo je gledali i saznali da je sve OK. Dobili smo par fotkica za uspomenu. Pregled je trajao 20 min. 3D je 300kn a 4D 500kn.