cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: depresija i kilogrami

clock-img

01.04.2010, 15:14

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

ma bravo draga i ja sam ponosna na tebe što si uspjela živnuti...svaka ti častuser posted image user posted image user posted image user posted image
...a kaj papaš točno, koji redosljed ili onako kad si gladna

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

01.04.2010, 15:26

clock-img

lueman

pencil-img

2780

kad se probudim popijem instant kavu s jednim natrenom, kad se vratim doma iz vrtića, škole i sl.oko 9 pojedem ili pol konzerve tunjevine ili malo salamice(bez kruha) za ručak pečeno meso s salatom ili ribu, a za večeru ako imam krizu(obično nemam)komad tvrdog sira(svježi sir ne preporučuju zbog Ugljikohidrata) uz to stalno pijem vodu i stalno mi se piša....začarani kruguser posted image popijem 2-3 kavice i ne pijem sokove. uzimam dodatne vitamine, tj.imam onaj prenatal a u njemu ima svih vitamina, nakon dva dana mi se pojavil grozan zadah iz usta ali to rješavam s žvakomuser posted image user posted image uglavnom za sad sam zadovoljna jer su reziultati vidljivi a to mi je bilo važno(eto baš sam narcisauser posted image )

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

clock-img

01.04.2010, 15:29

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

znači ustvari imaš 3 obroka samo...jel papaš voće između obroka...morala bi i ja nešto više probati a nemogu se natjerati da jedem... kod mene nije problem hrane već očito nervoze...user posted image

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

01.04.2010, 15:32

clock-img

lueman

pencil-img

2780

na žalost nema voća, zato treba uzimati dodatne vitamine, i mogu ti reći da mi je treći dan sve bilo normalno...nisam pala u napast uzeti si čak ni kolač.a tak je mirisal.user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

clock-img

01.04.2010, 15:37

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

a kako nema voća...to je neka djeta ili...mislim da je važan unos vitamina jer ni jedan ne mjenja hranu samo nadopunjuje

clock-img

01.04.2010, 15:40

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

važan unos vitamina

mislila sam voća i povrća...sirovog najbolje

clock-img

01.04.2010, 15:47

clock-img

lueman

pencil-img

2780

nema voća na žalost. to ti je tzv. mesna dijetauser posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

clock-img

01.04.2010, 15:49

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

ma glavno da je tebi pomogla i da se dobro osječašuser posted image

clock-img

01.04.2010, 15:59

clock-img

bubamara787

pencil-img

259

dobar dan...moram priznati da ja svaki dan odlucim  da od danas moram ici na neku od dijeta (kojih fala bogu imam svugdje oko sebe) i svaki dan isto... kada uhvatim par minuta slobodnog jer mi cure spavaju ja opustosim frizider...u dvije godine sa dvije trudnoce ostalo mi je punih 16 kg i pun ormar odjece u koju ne stanem...katastrofa...sad sam si rekla da cu poslije uskrsa morati definitivno skinuti par kila jer dolazi ljeto i.... do sada sam kao imala izgovor da jos uvijek dojim pa ne smijem prestati jesti... a sto se tice vjezbanja... jednostavno ne znam kada bi to stigla... jer pored ove moje dvije princeze malo je teze bilo sta napraviti...tak da se divim lueman sto je uspijela ...bravouser posted image user posted image user posted image

Marta 05.04.2008.
Katarina 12.10.2009.

clock-img

01.04.2010, 18:14

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]