writing-img

depresija i kilogrami

clock-img

22.03.2010, 15:59

clock-img

lueman

pencil-img

2780

trebam neki pametan savjetuser posted image user posted image ,obzirom na nedavne događaje i prisutnu depresiju, koja je povremena ali prisutna user posted image primjećujem da sam skupila još neke kile.iAko ne jedem više, čak i manje, pa sad forumašice koje su bile u sličnim situacijama, možda neki pametan savjet kak izgubiti kile(jer me to dodatno baca u beeeeeeduser posted image user posted image )

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

clock-img

22.03.2010, 16:03

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

22.03.2010, 16:07

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

imam istu situaciju i kod sebe... kile mi idu gore ako ja i ne jedem... totalno me zna prebaciti depra... ja sam ti jedno vrijeme koristila kapi na biljnoj bazi i mogu ti reči da me malo smirilo a i koja kila je otišla... sad sam uzela supradin kažu da te dosta smiri pa će mi valjda i kilice dole... bez obzira kaj je to vitamin... jer više neznam kaj bi drugo...
znam da nisam od neke pomoći ali probaj

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

22.03.2010, 16:12

clock-img

lueman

pencil-img

2780

ma dok se pogledam u ogledalo ja sam sebi "trudna"ak me kužite.i sve te kile su ostale u trbuhu.to me ubije u pojamuser posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

clock-img

22.03.2010, 16:13

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

user posted image user posted image user posted image user posted image
znam teško je, preteško... svaki dan sve gore... probaj prvo s nečim za smirenje... drži seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

22.03.2010, 16:15

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

22.03.2010, 16:17

clock-img

osobno

pencil-img

2730

Hladni ili topli zeleni čaj čuda čini za metabolizam i za skidanje kila, konzumiram svaki dan, a uz to mi daje energiju koja mi jako dobro dođe...uz to šetnje i preporodit ćeš se...ali najbitnije je da to stvarno želiš, jer zatvorena sa svojim mislima nećeš postić željene rezultate...Ti sama najbolje znaš kako i koliko možeš. jer opet nije dobro iz krajnosti u krajnost.

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

clock-img

22.03.2010, 16:20

clock-img

marssel

pencil-img

73

user posted image imas p.p od mene poz

clock-img

22.03.2010, 16:49

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

meni najbolje odgovara za skidanje kila ona shema, 5-6 obroka malih-veličine dlana.

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

clock-img

22.03.2010, 17:25

clock-img

Ninaa

pencil-img

7487

Draga lu neznam ti ništa pametno reći, ja sam rodila prije godinu dana i još imam 5 kg od trudnoće. Dole nisu išle i počela sam piti herbafast, s njim sam skinula par kila i izgledam bolje. E sad koliko je to zdravo ili nije nemam pojma. Ja kad sam u bedu samo jedem i to slatko tak da neznam.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

clock-img

22.03.2010, 17:28

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

draga lu ja inače tražim utjehu u hrani i to čoksi u večini slučajeva.
nemoj sada paziti šta i kako jedeš.ako treba bolje je i 5kg više sada dobiti jer tih 5 kila ti nahrani dušu koja je jako ''''teška''''i paše još hrana a kada se glava i tijelo oporave onda tek idi na dijetu ili paziti šta jedeš.
računaj da za ''''skinuti''''stomak ti bude trebalo onoliko koliko si ga i dobivala.
koji mjesec.a ''''vidjeti''''ćeš ga iako ga nebude bilouser posted image user posted image

meni je bilo teško oba dva puta i još je ali kada mi se 2 put desilo onda sam ja tješila druge cimerice u bolnici.....
na taj način ja sam odbijala da ''''budem povrijeđena''''ako razumiješ.

depresija ti može dodati ali i izgubiti kilograme ali mislim da je ipak bolje dobiti da ne bi ponovno završila u bolnici.

ako te šta zanima pitaj

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

clock-img

22.03.2010, 19:39

clock-img

sina

pencil-img

1737

IZVORNA PORUKA: ZVRK

draga lu ja inače tražim utjehu u hrani i to čoksi u večini slučajeva.
nemoj sada paziti šta i kako jedeš.ako treba bolje je i 5kg više sada dobiti jer tih 5 kila ti nahrani dušu koja je jako ''''''''teška''''''''i paše još hrana a kada se glava i tijelo oporave onda tek idi na dijetu ili paziti šta jedeš.
računaj da za ''''''''skinuti''''''''stomak ti bude trebalo onoliko koliko si ga i dobivala.
koji mjesec.a ''''''''vidjeti''''''''ćeš ga iako ga nebude bilouser posted image user posted image

meni je bilo teško oba dva puta i još je ali kada mi se 2 put desilo onda sam ja tješila druge cimerice u bolnici.....
na taj način ja sam odbijala da ''''''''budem povrijeđena''''''''ako razumiješ.

depresija ti može dodati ali i izgubiti kilograme ali mislim da je ipak bolje dobiti da ne bi ponovno završila u bolnici.

ako te šta zanima pitaj

e,draga ova ti valja!

clock-img

22.03.2010, 19:58

clock-img

cuba

pencil-img

21489

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

clock-img

22.03.2010, 20:03

clock-img

majda

pencil-img

426

IZVORNA PORUKA: lueman

ma dok se pogledam u ogledalo ja sam sebi "trudna"ak me kužite.i sve te kile su ostale u trbuhu.to me ubije u pojamuser posted image

Isto mi je tako.Mislim da sam ovako izgledala u 6 mjesecu trudnoće.Još kad vidim lijepo vrijeme i znam da se treba raskomotiti.Bude mi slabo.

EDI 17.01.2002
ADRIAN 10.06.2009

clock-img

22.03.2010, 20:58

clock-img

mirna

pencil-img

8134

ja sam prosli tjedan pocela padati u depresiju... nije mi se dalo niti pisati ovdje toliko sam bila down... imam druge razloge (odvojenost od MM prije svega, neke nerijesene stvari...), ali meni najvise pomogne kad se trgnem i odlucim nesto raditi... Pocela sam npr. vjezbati (danas vec 7. dan za redom vjezbam i puno bolje se osjecam), vise se krecem vani (trenutno ne, jer je mali vec treci dan bolestan pa se ne mogu maknuti..user posted image ), otisla sam frizeru, napravila neke planove... pokusavam se koncentrirati na dijete, na MM, na proljece, znaci na sve lijepe stvari u zivotu...

clock-img

22.03.2010, 21:27

clock-img

Nika 24052006

pencil-img

5558

Ja se uvijek debljam ako sam u nekoj depri ili ako sam pod stresom,jela,ili ne,kile idu gore...Jednostavno mi organizam tako reagira na ta stanja...Ja ti želim da se što prije oporaviš od svega,mada vjerujem da ti je preteškouser posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

clock-img

22.03.2010, 21:30

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

i ja uprincipu uvik tamanim slatko kad sam u nekim problemimauser posted image user posted image user posted image

lu draga sve je to jos rano,doci ce to sve na svoje mjesto,probaj za pocetak malo vise set_at sa klincima,mozda upisat neki aerobik ili slicno tomeuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

22.03.2010, 22:52

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

bude sve ok,samo polakouser posted image

clock-img

22.03.2010, 22:59

clock-img

dominik

pencil-img

7965

ja bolje da ne zapocinjem ovu temu...sretno kaj god da odlucilauser posted image

clock-img

23.03.2010, 08:02

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

ja sam buco...al nisam u depri...bila sam kao djevojka luda i pila jabukovo sirce i jela samo jogurte...budala sam bila ...sada sam o.k. sto se toga tice...fala bogu nije mi zdravlje nadrapalo...mi imamo genetski kod mene je debljina..pa ja imam obavezno po 10 ili 20 kg viska...ali to me ne bedira...tako da ti ne mogu bas pomoci...
ALI imas ovdje na RR masu dieta...i to super dijeta...pa si skicni...i sretno lu

clock-img

23.03.2010, 08:26

clock-img

novamama

pencil-img

8532

s obzirom na to što si prošla, normalno je da je trag na trbuhu ostao...

mislim da nije kod tebe problem u kilama, već u onome zašto je trbuh velik...i ja ti se divim na tvojoj snazi, zaista si jaka i samo tako nastavi.

znaš i sama da se neće tako lako trbuh vratiti u normalu, barem ne još koji tjedan, a do tada lijepo šetaj sa djecom, misli pozitivno, a ako ti baš smeta, stavi steznik da si lijepo utegneš struk.

još jednom, ženo, ti si zakon i nadam se da će te te ''kile'' uskoro pustituser posted image

evo ti i jedna rožicauser posted image

Ča je život vengo fantažija....

clock-img

23.03.2010, 08:40

clock-img

pikachu

pencil-img

4192

IZVORNA PORUKA: novamama

s obzirom na to što si prošla, normalno je da je trag na trbuhu ostao...

mislim da nije kod tebe problem u kilama, već u onome zašto je trbuh velik...i ja ti se divim na tvojoj snazi, zaista si jaka i samo tako nastavi.

znaš i sama da se neće tako lako trbuh vratiti u normalu, barem ne još koji tjedan, a do tada lijepo šetaj sa djecom, misli pozitivno, a ako ti baš smeta, stavi steznik da si lijepo utegneš struk.

još jednom, ženo, ti si zakon i nadam se da će te te ''''kile'''' uskoro pustituser posted image

evo ti i jedna rožicauser posted image

Potpisujem....user posted image user posted image user posted image

A da znam ''lijek'' za skidanje kilograma već bi to na sebi isprobala, patentirala i bila novi Bill Gates... (sorry, nisam mogla odoliti da se malo ne našalim na svoj račun user posted image )....

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

clock-img

25.03.2010, 12:32

clock-img

cokolada

pencil-img

1280

znam o cemu pricas i sama imam taj problem, jucer sam se prejela da se gadim sama sebi.
Ali danas sam se narucila na aukupunkturu, sada je dosta, nadam se da cu izdrzati!
Zelim ti reci da jednostavno sve skupi u sebi i moras nesto odluciti, ili promjeniti prehranu, ne mislim na dijetu, ili uvesti neku aktivnost iako znam da je to jako tesko ali valja pokusati. A i mora ti doci ta snaga i volja da to mozes provesti.

clock-img

01.04.2010, 15:08

clock-img

lueman

pencil-img

2780

dakle moram se pohvalit. od dana kad sam otvorila ovu temu smršavila sam 6 kg.doduše jedem samo mesouser posted image i povrćeuser posted image ali ja volim meso pa i nije teško.a mogu reći da su klinci(ovi veći )primjetili da sam bolje voljeuser posted image svaki dan pokušam malo vremena odvojiti za sebe. evo, udavil sam vas ali imala sam potrebu to napisati. možda ima još neko u mom stanjuuser posted image user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

clock-img

01.04.2010, 15:09

clock-img

BUMBIKA

pencil-img

12072

DINO 04.09. 2007